Applikasjon som gjør livet enklere fra IMM: 'Deaktivert kart'

Applikasjon som gjør livet enklere fra IMM: 'Deaktivert kart'
Applikasjon som gjør livet enklere fra IMM: 'Deaktivert kart'
Abonner  


IMM vil holde spesielle arrangementer for den internasjonale dagen for funksjonshemmede 3. desember. IMMs nye prosjekt, 'Kart for funksjonshemmede', vil bli introdusert med programmet som skal organiseres. Istanbuls tre store klubber; Rullestolbasketlag fra Beşiktaş, Fenerbahçe og Galatasaray vil komme sammen i organisasjonen av İBB. IMM kultursentre vil også arrangere konserter, workshops og teaterstykker.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) vil organisere spesielle arrangementer for å øke bevisstheten rundt den internasjonale dagen for funksjonshemmede. Idrettsutøvere fra tre veletablerte tyrkiske idrettsklubber vil ta banen torsdag 2. desember 2021 på IMM Fatih Sports Complex. I organisasjonen der funksjonshemmede individer og deres familier vil møtes i Avcılar, vil IMMs 'Disabled Map'-prosjekt bli introdusert. Gratis arrangementer vil også bli holdt i kultursentre tilknyttet IMM.

DEAKTIVERET KART FRA IMM

İBB vil være vertskap for et viktig arrangement sammen med Avcılar kommune. I organisasjonen der funksjonshemmede individer og deres familier vil komme sammen, vil IMMs Disabled Map-prosjekt bli introdusert. Takket være prosjektet, som skal lette livene til mennesker med nedsatt funksjonsevne, vil innbyggernes behov analyseres på en sunn måte. På den annen side, i mulige katastrofesituasjoner, vil det være mulig å nå folk raskere.

ISEMX musikkgruppe i IMM Direktoratet for funksjonshemmede vil innta scenen i organisasjonen, hvor også frivillige organisasjoner vil delta. Arrangementet, hvor verkene til funksjonshemmede malere også vil bli utstilt, vil finne sted på Avcılar Deniz Köşkler sosiale fasiliteter.

VENNSKAPSCUP

De tre store lagene i Istanbul, Beşiktaş, Fenerbahçe og Galatasaray kommer sammen på IMM Fatih Sports Complex. Rullestolbasketlagene til de tre klubbene konkurrerer mot hverandre klokken 13.00. I kamper hvor resultattavlen ikke aktiveres kazanØyeblikket vil være vennskap. På slutten av arrangementet, til lederne, lagkapteinene og utøverne i de deltakende klubbene; Pokaler, medaljer og plaketter vil bli delt ut.

GRATIS KONSERTER

IMM vil være vertskap for Istanbulitter med konserter, workshops og teaterstykker for den internasjonale dagen for funksjonshemmede 3. desember. Arrangementene som vil finne sted i kulturhusene som er tilknyttet IMM kan ses gratis.

'HYPOTERAPI'-EVENT FRA ZABITA

IMM vil organisere et hippoterapi-arrangement (hesteterapi) for funksjonshemmede barn i Kemerburgaz City Forest 3. desember. I arrangementet, som vil finne sted under oppsyn av IMMs monterte polititeam og eksperttrenere, vil barn med funksjonshemminger bli satt på rideturer. Arrangementet, som har som mål å øke bevisstheten, starter klokken 11.00:XNUMX.

Programinformasjon om funksjonshemmede:

  • Desember 3 2021
  • 14.00-18.00

Avcılar Deniz Kiosk sosiale fasiliteter

IMM kultursenteraktiviteter

PROGRAMNAVN STIL / EMNE / SJANGER TYPE KULTURSENTER DISTRICT HISTORIE DAY TIMER
Murat Balkan Rumeli-Balkan musikk konsert prof. Dr. Adem Basturk kultursenter Esenler Desember 2 21 Torsdag 20.00
Ali Sezer folkemusikk konsert Martyrdistriktsguvernør Muhammet Fatih Safitürk kultursenter umraniye Desember 2 21 Torsdag 20.00
Håndverksverksted for funksjonshemmede Smykkedesign verksted Ümraniye Martyrdistriktsguvernør Muhammet Fatih Safitürk umraniye Desember 2 21 Torsdag 13.00
Forskjellsbånd Rockemusikk konsert Ali Emiri Efendi kultursenter erobreren Desember 3 21 fredag 20.00
Føle-gode tips for mødre til barn med SP verksted Ali Emiri Efendi kultursenter erobreren 3.12.2021 fredag 13.00
Isemx Alternativ musikk konsert prof. Dr. Adem Basturk kultursenter Esenler Desember 4 21 lørdag 20.00
Hvert barn er spesielt Barneteater Bulent Ecevit kultursenter ørn Desember 4 21 lørdag 12.00
Håndverksverksted for funksjonshemmede Smykkedesign verksted Sile kultursenter Gungoren Desember 4 21 lørdag 13.00
Føle-gode tips for mødre til barn med SP verksted Bulent Ecevit kultursenter ørn Desember 5 2021 Pazar 13.00

Vær den første til å kommentere

Yorumlar