Pris til Metrobus-sjåfører som blir en grøft for motorsykkelsjåfører fra IMM

Pris til Metrobus-sjåfører som blir en grøft for motorsykkelsjåfører fra IMM
Pris til Metrobus-sjåfører som blir en grøft for motorsykkelsjåfører fra IMM
Abonner  


IETT-sjåfører, som beskytter motorsykkelsjåførene som overlevde faren på broen i den sørøstlige stormen som traff Istanbul, med bussene sine, vil bli gitt en plakett og pris av IMM.

I følge nyheten om Özlem Güvemli fra SÖZCÜ;«Under den sørøstlige stormen som tok liv i Istanbul, vakte bildene av to metrobussjåfører på 15. juli Martyrs Bridge for å beskytte kjøretøyene og motorsykkelsjåførene sine fra den sterke vinden stor interesse i sosiale medier. Det ble lært at heltene fra arrangementet var Osman Yurtseven og Adem Çalışkan. Under stormen som var effektiv utover dagen, så man at mange IETT-sjåfører hjalp motorsykkelførere under broovergangen på denne måten.

ALLE sjåfører vil bli premiert

Det er blitt kjent at IMM har startet en studie for å identifisere alle IETT-sjåfører som viste eksemplarisk oppførsel under stormen, og at hver av dem vil bli belønnet med en plakett i samsvar med lovgivningen i løpet av de kommende dagene.

"VENNLIG PÅ VEIEN"

IMM-president Ekrem İmamoğlu, bilder han «Vennlig på veien blir tydelig. Bli snart frisk til våre innbyggere som ble berørt av de negative situasjonene skapt av Lodos. Gratulerer til alle team involvert i sakene. Takk også til våre IETT-sjåfører som bidro til å forhindre at motorkurørene ble påvirket av vinden på broen”.

IETTs daglige leder Alper Bilgili delte også identitetsinformasjonen til personellet, som er heltene i bildet, på sin sosiale mediekonto, og sa: "Jeg gratulerer alle mine sjåførvenner med den 30. november, verdens sjåførdag, i personen til mine hjelpsomme kolleger som prøver å utføre sitt yrke uselvisk selv i stormen."

Vær den første til å kommentere

Yorumlar