Informasjonsteknologiplattform samlet i Bursa

Informasjonsteknologiplattform samlet i Bursa
Informasjonsteknologiplattform samlet i Bursa
Abonner  


Det andre møtet for informasjonsteknologiplattformen, tidligere arrangert av Istanbul Beyoğlu kommune, ble holdt i Bursa, arrangert av Metropolitan Municipality.

Den første ble arrangert av Beyoğlu kommune i begynnelsen av november med deltagelse av IT-ledere og personell fra kommunene i provinsene Edirne, Istanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya og Tekirdağ, som er medlemmer av Union of Marmara Municipalities ( MBB), og tjenestemennene i Generaldirektoratet for informasjonsteknologi i innenriksdepartementet. Det andre møtet med teknologiplattformen ble holdt i Bursa. Møtet arrangert av Bursa Metropolitan Municipality ble deltatt av tjenestemenn fra Generaldirektoratet for informasjonsteknologi i innenriksdepartementet og relevant personell fra kommunene i Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale og Yalova. Programmet ved Merinos Atatürk kongress- og kultursenter, organisert av Metropolitan Municipality Human Resources and Education Department, startet med åpningstalene til Bursa Metropolitan Municipalitys varaordfører Süleyman Çelik og viseadministrerende direktør Kemal Sucak for innenriksdepartementet for informasjonsteknologi.

Programmet fortsetter i 2 dager; MBB Information Technologies-koordinator Yunus Demiryürek, MBB-informatikkspesialist Kerem Ulusoy, innenriksdepartementet E-kommune Prosjektgeneralkoordinator Şükrü Çiçek, innenriksdepartementet E-kommune Prosjektkoordinator for lokale administrasjoner Gökhan Koçak og Bursa Metropolitan Municipality Human Resources and Training Department Head Tuthmet Veysi .

Møtet, som ble holdt for å introdusere e-kommuneprosjektet i Innenriksdepartementet og for å forbedre prosjektet ved å få tilbakemeldinger fra kommunene ved bruk av modulene i e-kommuneprosjektet, ble holdt i 5 ulike haller. I modulene til innenriksdepartementet av møtet; Det ble forklart e-kommuneprosjektets teknisk konsultasjon, regnskapsmodul, beslutningsorganmodul, elektronisk dokumenthåndteringssystem, personalmoduler, direkte innkjøp-mobilmodul og inntektsmodul. I modulene Miljø, urbanisme og klimaendringer ble e-planmodulen, kirkegårdsmodulen, park- og hagemodulen og miljøledelsesmodulen diskutert.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar