Intensiv produksjon i Dilovası fleretasjes parkeringsplass

Intensiv produksjon i Dilovası fleretasjes parkeringsplass
Intensiv produksjon i Dilovası fleretasjes parkeringsplass
Abonner  


Kocaeli Metropolitan Municipality ga verdi til livene til innbyggere som bor i Kocaeli med prosjektene den har implementert, og Kocaeli Metropolitan Municipality begynte å dukke opp mens de grove byggearbeidene fortsatte i parkeringsanleggsprosjektet med flere etasjer, som er en av de viktige investeringene i Dilovası-distriktet. Prosjektet "Dilovası Multi-Storey Car Park and Covered Market Place"-prosjektet vil møte behovene til innbyggerne som bor i distriktet, både for en parkeringsplass og for en overbygd markedsplass.

AVLØPSBETONG VIL SKOLES I BLOKK

Innenfor prosjektet, som vil tilføre Dilovası en spesiell verdi, fortsetter jernproduksjonen etter forskalingsarbeidet i A-blokken, som er den laveste delen, og betongen til kjelleren i første etasje vil bli lagt i de kommende dagene. I parkeringshuset, som begynte å dukke opp med de utførte arbeidene, utføres jernproduksjon i andre plan ved fundamentet til B-blokken.

DET ER BYGGET MED 4 HISTORIER

Et av de viktigste behovene til Dilovası-distriktet, parkeringsplassen og markedsplassen i flere etasjer, bygges av Kocaeli Metropolitan Municipality som en 4-etasjes bygning i Cumhuriyet Mahallesi. Pakkeområdet til prosjektet, som vil bli bygget på et punkt nær Çardaktepe-moskeen, er 3 tusen 33 kvadratmeter, mens det totale byggearealet er 7 tusen 398 kvadratmeter.

HVA SKJER I PARKERINGSPARKEN?

Innenfor planleggingen vil bygget oppføres i fire etasjer som første etasje, 1. kjeller, 2. kjeller og 3. kjeller. Innenfor prosjektets rammer vil det være parkeringsplass for 57 kjøretøy og markedsplass i første etasje, og parkeringsplass og markedsplass for 1 kjøretøy i 53. kjelleretasje. I 2. kjelleretasje blir det parkeringsplass for 38 biler, og i 3. kjelleretasje blir det politi- og sjefsrom, bønnerom for menn og kvinner, elektrorom, toalett og parkeringsplass for 17 biler.

ET VÆSENTLIG BEHOV VIL DEKKES

Det største markedet i Dilovası-distriktet er etablert på İbn-i Sina Street i Cumhuriyet-distriktet. Samtidig forårsaket basaren etablert på İbn-i Sina Street, som er en av de travleste gatene i distriktet, trafikkstopp i distriktets sentrum. Parkeringsplassen i flere etasjer og den innendørs markedsplassen, som skal implementeres av Metropolitan Municipality, vil også lette trafikken i distriktet med sin mer moderne og regulære form. Med realiseringen av prosjektet vil behovene til både parkeringsplassen og markedsplassen til innbyggerne som bor i bydelen bli dekket.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar