Internasjonal støtte for grønne massetransportsystemer

Internasjonal støtte for grønne massetransportsystemer
Internasjonal støtte for grønne massetransportsystemer
Abonner  


TED University Fakultet for økonomi og administrasjonsvitenskap Institutt for bedriftsøkonomi Instruktør Det grønne prosjektet, utført av dets medlem Zafer Yılmaz, mottok Erasmus-støtte. I tillegg til METU inkluderer prosjektet også universiteter fra Kroatia, Romania og Slovenia.

TED University Fakultet for økonomi og administrasjonsvitenskap Institutt for bedriftsøkonomi Instruktør Prosjektet kalt "Energy Use and Green Public Transport in Smart Cities of the Future: An Innovative Curriculum for Students, Stakeholders and Entrepreneurs", ledet av dets medlem Zafer Yılmaz, ble ansett som verdig støtte innenfor rammen av "Erasmus+ Key Action 2 Higher Utdanningsområdet Strategiske partnerskap (KA203).

Utdanningsprosjektet, implementert under ledelse av TED University, vil være det første i sitt slag i verden. Prosjektet inkluderer opplæring i hvordan man programmerer kollektivtransport i smarte byer i fremtiden, hvordan man kan forutsi mulige transportbehov, og hva grønne kollektivtransportsystemer er for smarte byer. Opplæringsprogrammet, som vil øke bevisstheten om grønne offentlige transportsystemer, vil være en viktig ressurs spesielt for lokale myndigheter og gründerkandidater, samt studenter og akademikere.

Dr. Instruktør Medlem Zafer Yılmaz sa: "Utdanningsprosjektet vårt, som tar sikte på å øke bevisstheten på dette feltet ved å fremme grønn energi, vil være det første utdanningsprosjektet med åpen kildekode på internasjonalt nivå. Utdanningsprosjektet vårt, som samler akademikere fra ulike felt, har en tverrfaglig utdanningsmodell.» Opplyser at opplæringsprogrammet består av 6 opplæringsmoduler, hvorav 8 er 1 timer og 4 av disse er 7 timer, og 1 støttemodul, Dr. Instruktør Medlem Zafer Yılmaz sa: "Vi vil bruke det første utkastet til programmet på studenter i Romania i april. Etter å ha fått det endelige skjemaet, vil vi gjennomføre den første søknaden i Slovenia i september 2022. Treningsprogrammet, som sendes på nett og direkte, vil være åpent for alle gratis.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar