Simulering i stedet for straff for de som ikke bruker bilbelte i Adana

Simulering i stedet for straff for de som ikke bruker bilbelte i Adana
Simulering i stedet for straff for de som ikke bruker bilbelte i Adana
Abonner  


I stedet for å bli straffet for ikke å bruke bilbelte i Adana, opplevde sjåførene som ble satt inn i simuleringskjøretøyet hva de kunne leve i tilfelle en ulykke.

Provinspolitiets trafikkinspeksjonsavdelinger startet en søknad på Atatürk Street med slagordet Bi Movement Looks Life.

Polititeam stoppet førere som ikke brukte bilbelte på søknadsstedet. Lagene, som ikke straffer de som ikke bruker bilbelte, ba sjåførene sette seg på simuleringskjøretøyet. Sjåfører har erfart hva de kan oppleve ved en eventuell ulykke i bilbeltesimuleringsverktøyet.

Traffic Control Branch Manager Aydın Şahin sa at reklamebrosjyrer ble distribuert til journalistene som forklarer viktigheten av bilbeltebruk innenfor rammen av Bi Movement Bakar Hayat-kampanjen lansert av departementet og Generaldirektoratet for Sikkerhet.

Şahin sa at de vil at sjåfører som ikke bruker bilbelte skal sette seg på simuleringskjøretøyet: «Vårt mål er aldri å straffe. For å forklare sikkerheten til bilbeltet, både informere våre innbyggere som ikke har brukt belte og vise hvordan de er beskyttet i en eventuell ulykke når de bruker det. For dette legger vi det på simuleringsverktøyet. I simuleringskjøretøyet kan du se beskyttelsen til en person i kjøretøyet, som velter med en hastighet på 5 til 10 kilometer i timen, når han bruker bilbelte. Det er derfor vi ber alle våre innbyggere om å bruke sikkerhetsbeltet, inkludert baksetet og i byen, og å være mer følsomme for dette for sin egen sikkerhet."

Gülay Tapanyiğit, som ble satt på simuleringskjøretøyet etter at det ble fastslått at hun ikke brukte bilbelte, uttalte at hun var veldig redd og sa: "Å, vær så snill, ikke gå noen steder uten bilbelte. Så ikke gå selv om det er 3 kilometer. Tusen takk, glad de viste noe slikt. Fra nå av vil du aldri være uten bilbelte..."

Necla President uttalte også at hun ikke ville kjøre uten bilbelte og sa: «Et øyeblikk trodde jeg at livet var over, men livet ser på en bevegelse, men vi hopper alltid over det. Må vi oppleve noe slikt for å innse det? Jeg har erfart dette nå. Jeg tror nå at jeg kommer til å bruke sikkerhetsbeltet hver gang jeg setter meg på det, selv på 300 meter.» brukte uttrykkene.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar