Smart Capital Taxi-prosjekt startet

Smart Capital Taxi-prosjekt startet
Smart Capital Taxi-prosjekt startet
Abonner  


Ordfører i Ankara Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, setter løftene han ga før valget ut i livet en etter en. Innenfor rammen av "Smart Capital Taxi Project", hvis prototype tidligere ble introdusert av Yavaş, startet Metropolitan Municipality installasjonen av gratis digitale taksametre for drosjer og en informativ skjerm på passasjersetet. I løpet av testprosessen implementert i første trinn ble det installert gratis taksametre og nettbrett i 100 drosjer, og etter prosessen vil systemet integreres i alle drosjer som opererer i Ankara.

Metropolitan Mayor Mansur Yavaş la til en ny smart by-applikasjon for å få Ankara til å konkurrere med verdens hovedsteder.

Yavas, som ga løftene han ga før valget én etter én, implementerte «Smart Capital Taxi Project», som prototypen ble introdusert før. For det første fullførte Metropolitan Municipality installasjonen av et gratis digitalt taksameter og en informatisk skjerm på passasjersetet for 100 drosjer i hovedstaden for testprosessen.

PRIORITET STOPPE TAXI

I første omgang ble det installert et digitalt taksameter og en informativ skjerm på passasjersetet til 100 drosjesjåfører som meldte seg frivillig med pilotsøknaden, og etter endt anbudsprosess vil dette systemet installeres på andre drosjer i Hovedstaden.

Med Smart Stop System vil drosjene på holdeplassen bli prioritert, og når passasjeren ringer taxi via mobilapplikasjonen vil neste taxi til nærmeste holdeplass bli varslet først. Dersom det ikke er taxi ved holdeplassen, vil passasjeren få beskjed om taxien.

Takket være prosjektet vil drosjesjåfører betale 65 prosent mindre lønn i kalibrerings- og forseglingsprosessene som gjøres i turperiodene eller etter ulykken. I applikasjonen, hvor daglige, ukentlige og månedlige rapporter kan beregnes veldig enkelt, vil flerspråklig støtte bli gitt med Call Center-systemet. På denne måten vil kommunikasjonsvansker mellom utenlandske kunder og drosjesjåføren bli eliminert.

Takket være Vehicle Tracking System vil kjøretøyet overvåkes 7/24, og drosjesjåførene som har byttet til systemet vil også kunne dra nytte av rabattert drivstoff på de avtalte bensinstasjonene.

MANGE NYE APPER FRA FØRER SCORING TIL TAPTE TING-KNAPPEN

Innbyggere som laster ned mobilapplikasjonen innenfor rammen av prosjektet vil ha mulighet til å ringe taxi på nett.

Passasjerer som bruker taxi vil nå kunne se avstanden de skal reise, tiden de skal reise og prisen de skal betale, både gjennom applikasjonen og gjennom den informatiske skjermen.

På forespørsel vil passasjerer kunne gi drosjesjåføren en poengsum fra 1 til 5 og se all informasjon om sjåføren etter at reisen er over. Takket være 'Lost and Found-knappen' som er inkludert i Smart Capital Taxi Project, blir det lettere å finne glemte gjenstander i kjøretøyet.

TAKK FOR GRATIS STØTTE FRA TAXI LEDELSEN

Med applikasjonen, som også vil tilby alternative betalingsmuligheter i den kommende perioden, har den som mål å gi mer komfortabel og trygg transport til innbyggerne i hovedstaden, mens detaljene om prosjektet kan nås fra adressen "akillitaxi.ankara. bel.tr”.

Drosjesjåfører som byttet til Smart Capital Taxi Project uttrykte sin tilfredshet med søknaden med følgende ord:

-Hasan Ayaz: «Jeg har vært drosjesjåfør i Ankara i 30 år. Tusen takk til presidenten vår for denne søknaden. Taksametrene våre var i speilene, og passasjerene våre hadde også problemer med å se. Nå, fra skjermen i baksetet, kan passasjeren vår se hvor han skal gå, hvor mye han vil betale, hvor mange kilometer i timen han kjører.»

- Tolga Ozturk: «Det var en søknad vi forventet og ønsket oss. Vi vil gjerne takke ordføreren i Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, for å gjøre denne søknaden gratis."

-Imdat Tuncbilek: "Jeg fant appen flott, veldig fin. Det vil gi bekvemmelighet for mer enn 7 tusen drosjesjåfører.»

– Ibrahim Ozturk: «Vi vil prøve det nye taksametersystemet. Takk til ordføreren vår for denne tjenesten.»

- Yalcin Gurbuz: "Vi har ventet på denne søknaden lenge, takket være presidenten vår, tok den seg endelig av den. Vi har 7 701 kjøretøyer, og jeg tror at når de er installert på dem alle, vil det gi seriøs bekvemmelighet for alle vennene våre.»

-Oguzhan Kartalci: "Hvor kjøretøyet vårt er, hva det gjør, kazanvi vil kunne se det. Det er en god app."

-Muslim Aydogdu: «Vi vil gjerne takke vår president Mansur. Han lot aldri håndverkerne være i fred, gikk ikke glipp av noe og hjalp oss.»

-Ugur Doger: «Søknaden vil ha en retur og kazanVi tror at det vil bli gitt. Takk til alle for innsatsen."

-Yusuf Tuncbilek: «Vi ble enige om at kundene våre kan reise mer komfortabelt og betale mer komfortabelt. Vi kan snakke om fordeler og ulemper ved å bruke det over tid. Når kunden ringer Başkent 153 eller denne smarte taxi-applikasjonen når de har et problem, vil de kunne se om vi vikler dem inn eller om vi kommer tilbake obligatorisk. Jeg vil være i stand til å følge omsetningen til kjøretøyet når jeg gir kjøretøyet til en annen sjåfør."

- Volcano Bitter: «Vår ordfører har startet en veldig god praksis, vi stoler på ham. Forhåpentligvis vil vi se fordelene med dette systemet. Vi vil også takke håndverkerne for deres hjelp under pandemiperioden.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar