Tidlig oppdagelse kan redde dyreliv

Tidlig oppdagelse kan redde dyreliv
Tidlig oppdagelse kan redde dyreliv
Abonner  


83 prosent av katteeierne går til veterinæren for andre formål enn vanlige helsesjekker. 10 av 4 katteeiere går til veterinærklinikken for behandlingsformål når de opplever en sykdom. Imidlertid kan tidlig diagnose redde liv hos dyr så vel som mennesker. Basert på dette faktum, kontakter Royal Canin Turkey dyreeiere med et spørsmål i år i det sosiale bevissthetsprosjektet "Ta katten din til veterinæren", som den arrangerer hvert år for at katter skal få tilgang til vanlige helsetjenester: "Er du sikker på at du forstår det fullt ut?"

Katter av natur har en tendens til å skjule symptomer på sykdom eller vise sykdom først når den når et kritisk punkt. Som et resultat kan eiere bli forsinket i å oppdage symptomer, selv om de bruker så mye tid sammen som mulig. Ifølge resultatene av forskningen utført av Royal Canin Turkey, tar dyreeiere kattene sine til veterinæren i gjennomsnitt hver 11. måned. 83 prosent av katteeierne går til veterinær for andre formål enn vanlige helsekontroller. 10 av 4 katteeiere går til veterinærklinikken for behandlingsformål når de opplever en sykdom. Regelmessige veterinærkontroller og tidlig diagnose kan imidlertid redde livet til dyr så vel som mennesker.

Royal Canin lanserer den årlige «Ta katten din til veterinæren»-kampanjen mellom 15. november og 15. desember i år for å bevisstgjøre katteeiere og oppmuntre katter til å gjennomgå hyppigere helsesjekker.

Royal Canin fortsetter sine aktiviteter innenfor rammen av "En bedre verden for dyr"-oppdraget, og er tilknyttet Istanbul Chamber of Veterinarians (IVHO), Feline Veterinarians Association (KEDVET), Clinician Veterinarians Association (KLİVET), Small Animal Veterinary Medicine Association (KHVHD). ) og Emergency Veterinary Medicine Association. Den jobber i samarbeid med Association of Physicians (TuVECCA). I denne sammenhengen har Royal Canin som mål å øke bevisstheten om viktigheten av forebyggende medisinpraksis og forbedre helsetjenester for katter, samtidig som kjæledyreiere oppmuntres til å planlegge regelmessige helsesjekker for kattene sine med kampanjen "Ta katten din til veterinæren".

Ved å samle all slags informasjon og pleieforslag som katteeiere kan trenge i denne prosessen, på nettstedet catmklinikte.com, som ble opprettet for kampanjen, presenterer Royal Canin til informasjonen til dyreeierne hva som bør vurderes i kattehelse, omsorg og klinikkbesøk. Kjæledyrseiere kan også oppdage vanlige misoppfatninger om kattens psykologi, atferd og dyreernæring gjennom videoene på nettstedet.

For ikke å glemme dyrene som bor på gata og på sykehjem som en del av kampanjen, forplikter Royal Canin seg til å donere 1 kg mat til sykehjem for hvert innlegg på sosiale medier med hashtaggen #kedimklinikte.

Regelmessige helsesjekker redder liv

Som sier at livslang sameksistens med kattene våre er mulig med regelmessige veterinærkontroller, sa Royal Canin Turkeys vitenskapelige kommunikasjons- og relasjonsveterinær Tilbe Babakiray følgende om kampanjen: Vi vil oppmuntre dem til å starte besøkene sine. Fordi vi som institusjon tror at den ekspertinformasjonen dyreeiere vil innhente fra veterinærer om kattens helse, stell og ernæring gjennom regelmessige kontroller vil gi kattene våre den beste sjansen for et langt og lykkelig liv. Veterinærer er det største støttepunktet for oss dyreeiere for en lykkelig og sunn forening for livet. Regelmessige helsesjekker og tidlig oppdagelse redder millioner av liv hvert år, og dette gjelder også dyrene våre.»

Babakıray fortsatte sine ord som følger: «Uansett hvor mye eierne bryr seg om kattene sine og tilbringer tid med dem, er det ekstremt viktig at de får regelmessig spesialiststøtte, med tanke på risikoen for å gå glipp av noen symptomer eller legge merke til dem sent. Med kampanjen vår understreker vi betydningen av forebyggende medisin og forebyggende helsetjenester for helsen til våre dyrevenner. Av denne grunn samler vi alle katteeiere i kampanjen vår; Vi roper til veterinærkammer, foreninger, veterinærer i landet vårt og katteeiere: Er du sikker på at du forstår det helt? Hvis du har selv den minste tvil; Ta katten din til veterinæren!

Vær den første til å kommentere

Yorumlar