Signalsystem for to store prosjekter i Tyrkia betrodd Alstom

Signalsystem for to store prosjekter i Tyrkia betrodd Alstom
Signalsystem for to store prosjekter i Tyrkia betrodd Alstom
Abonner  


Alstom, departementet for transport og infrastruktur Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer (AYGM) Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) jernbane og Istanbul Metropolitan Municipality Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) metrolinje i prosjektene som skal utføres med mål om å forbedre den eksisterende signalinfrastrukturen, signalisering og Det vil gi bygging og forsyning av elektromekaniske verk.

Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli-prosjektet

Prosjektet dekker bygging og forsyning av elektromekaniske arbeider til Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) høystandard jernbaneprosjekt, som er omtrent 201 km langt.

Innenfor rammen av det relaterte prosjektet vil Alstom, som underleverandør til Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., levere INTERFLO 250 og INTERFLO 450 hovedlinjesignalløsninger, levere European Railway Traffic Management System (ERTMS) nivå 1 og 2 applikasjoner , og Trafikkkontrollsenteret. Det vil også gi hele forriglingssystemet (CTC). Den skal ha grensesnitt mot de moderne fiberbaserte digitale nettverkene til linjens signalsystemer. På slutten av prosjektet vil linjen Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli kunne operere i harmoni med alle eksisterende tog i det tyrkiske jernbanenettet.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-prosjektet

Alstom vil sørge for den elektromekaniske forsyningen til den 120.000 km lange metrolinjen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) med en kapasitet på 11 8 passasjerer i timen, innenfor rammen av prosjektet som skal realiseres med Istanbul Metropolitan Municipality. .Ş., Özaltın İnşaat Ticaret og Sanayi A.Ş. i partnerskap. Alstom skal levere, teste og sette i drift hele signalsystemet, inkludert veikantutstyr for 4 stasjoner på T-banelinjen, Computer Based Train Control (CBTC) system og signalsystem ombord for 90 nye tog Kampanjeintervalltider vil reduseres med XNUMX sekunder.

Digitaliseringsprosessene som skal gjennomføres innenfor rammen av prosjektene har stor betydning med tanke på å øke jernbanesikkerheten og reisekomforten, samt kvaliteten på eksisterende infrastruktur Digitaliseringsstudier skal legge til rette for grensepasseringer, øke påliteligheten og kommersielle hastigheter. og redusere vedlikeholdskostnadene.

General Manager for Alstom Tyrkia, Volkan Karakılınç, sa: "Vi er veldig glade for bidraget Alstom, den bærekraftige og innovative mobilitetslederen i sektoren, vil gi til landet vårt innenfor rammen av disse to store prosjektene. Innenfor rammen av våre prosjekter, vi vil gjennomføre effektivitetspraksis rettet mot å redusere drifts- og vedlikeholdskostnader og støtte trafikknivåer. Takket være våre digitaliserte teknologier implementerer vi alle nødvendige forbedringer for sikkerhet.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar