Vær en stemme for kampen mot menneskehandel! Plakatkonkurranse

menneskesmugling-kamp-stemme-ol-plakat-konkurranse
menneskesmugling-kamp-stemme-ol-plakat-konkurranse
Abonner  


I tråd med "menneskerettighetsbyen"-visjonen til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer, arrangeres det en nasjonal plakatkonkurranse for å rette oppmerksomheten mot kampen mot menneskehandel. Alle amatører og profesjonelle designere over 18 år kan delta i konkurransen med maksimalt tre plakater.

Izmir Metropolitan Municipality arrangerer en nasjonal plakatkonkurranse for å øke bevisstheten om arbeidsutnyttelse og menneskehandel som innvandrere, kvinner, barn og andre sårbare grupper er utsatt for. Alle amatører og profesjonelle designere over 18 år kan delta med maksimalt tre plakater i konkurransen som arrangeres under navnet "Be a Voice for Fight Against Human Trafficking". Designere kan sende plakatene sine til "izbbafisyarismasi@gmail.com" frem til 10. januar 2022. Resultatene vil bli annonsert 25. januar 2022. Detaljer om konkurransen finner du på adressen "kultursanat.izmir.bel.tr".

Må ikke ha mottatt en pris

Arbeidene som skal fastsettes av valgkomiteen vil bli tildelt i fire kategorier. Utvalgte verk vil bli stilt ut åpent for publikum. Vinneren av konkurransen vil bli tildelt 10 2 TL, den andre XNUMX XNUMX TL og den tredje XNUMX XNUMX TL. Den hederlige omtale ble bestemt til XNUMX tusen lire.

Designere kan delta i konkurransen med sine tidligere publiserte plakater. Verkene skal imidlertid ikke ha mottatt pris i noen nasjonal eller internasjonal konkurranse.

Det vil også bli holdt kurs og workshops

Konkurransen startet innenfor rammen av programmet med tittelen "HF30 Strengthening the Protection of Migrants and Victims of Trafficking in Tyrkia i termer av menneskerettigheter" implementert i Tyrkia innenfor rammen av programmet "Horisontal støtte for Vest-Balkan og Tyrkia II" med den økonomiske støtten fra EU og Europarådet. Den utføres innenfor rammen av prosjektet "Bevisstgjøring og kapasitetsbygging på menneskehandel for arbeidsutnyttelse i İzmir". Prosjektet gjennomføres i samarbeid med avdelingsdirektoratet for urban rettferdighet og likestilling i Metropolitan Municipality Social Projects Department og Solidaritetsforeningen med asylsøkere og migranter.

Innenfor prosjektets rammer vil det bli holdt en workshop samt bevisstgjøringsaktiviteter og kapasitetsbyggende opplæring om ofre for seksuell utnyttelse, tvangsarbeid, tvangsekteskap og tvangstigging som følge av menneskehandel.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar