2021 ble Izmirs gylne år

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, Tyrkias største idrettsklubb når det gjelder antall idrettsutøvere og grener, opplevde sin "gyldne" periode i 2021. Til tross for de tunge forholdene forårsaket av pandemien, vant idrettsutøverne fra Izmir, som konkurrerte i 41 grener, totalt 127 medaljer, hvorav 311 var gull. İzmir Metropolitan Belediyespor, som vant 7 cuper, hvorav 14 var mesterskap, opplevde stor glede etter hverandre i lagidretter.

Til tross for pandemiforholdene, la İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club året 2021 bak seg med stor suksess. Mens den tyrkiske håndballcupen for menn kom til İzmir for første gang, tok mesterskapet vunnet i rullestolbasketball etter 17 år sin plass i historien som den største suksessen i 2021. Håndballdamelaget ble nummer to i den tyrkiske cupen, amputerte fotballaget kom på tredjeplass i superligaen og den tyrkiske cupen, ishockeylaget ble mester i 1. liga, og damelaget i bordtennis gikk videre til 2. liga.

Stor suksess i vannpolo

Suksesstrinn ble klatret veldig raskt i den nyetablerte vannpoloen. , Tyrkias U-17 Men's Federation Cup og U-17 Men's Federation Cup tredjeplassen ved å vinne brystet til Izmir.

127 gullmedaljer fra judoka

Judo var på toppen av de individuelle grenene med 127 gull, 81 sølv og 103 bronsemedaljer. Judokaene presterte strålende, og vant 45 gull-, 21 sølv- og 31 bronsemedaljer, totalt 97 medaljer. Mens skøyteutøvere vant 25 gull, 17 sølv og 16 bronse, brakte brytere 11 gull, 11 sølv og 15 bronse til İzmir. Han tok pallen 31 ganger i tennis, 27 ganger i friidrett, 23 ganger i svømming, 19 ganger i triatlon og 17 ganger i taekwondo.

Den viktigste graden på den internasjonale arenaen fra Wrestler Uzun

Bryteren Adem Burak Uzun oppnådde den viktigste plassen på den internasjonale arenaen ved å bli nummer to i U23 gresk-romersk bryting European Championship og tredje i U23 gresk-romersk bryting verdensmesterskap. Taekwondo-spillerne Kaan Yelaldı, Barış Dağ, Esra Akbulak og Hatice Pınar Yiğit tok plass på pallen i den 6. internasjonale WT President's Cup. Hatice Pınar Yiğit vant også en bronsemedalje ved ungdoms-EM i november.

suksess i skøyter

Masal Oran, Derya Taygan, Batu Tasasız, Nehir Alan, Deniz Tarım, Doğa Güner og Rüzgar Bostancı, som deltok i skøytekonkurranser i Europa, fortjente applaus for sine suksesser. På det 15. europeiske Taekwondo Poomsae-mesterskapet bar laget bestående av Alper Sadıkoğlu, Hayri Temel Alper og Volkan Yalçınkaya bronsemedaljen rundt halsen. Okçu Sıla Özdemir vant en sølvmedalje i Europacupen med landslagsdrakten sin. Spesialutøveren Tuna Tunca fullførte 10-kilometersløypa på 4. plass i alderskategorien ved World Championship Open Water Swimming Race i Egypt og oppnådde en viktig suksess.

Mange organisasjoner ble holdt i Izmir

På den annen side brakte Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club viktige internasjonale organisasjoner til Izmir. Etter at BVA Beach Volleyball Balkan Championship i 2019, og U2020 og U18 Beach Volleyball European Championships i 22 ble arrangert i Izmir, fant spenningen ved CEV Continental Cup og U2021 Beach Volleyball European Championships i 20 sted i Izmir. Maraton, som ble arrangert for andre gang i år, var den raskeste banen i landet vårt i Izmir. Tiden 42:2:09, oppnådd på den 35 kilometer lange banen til den internasjonale Marataonİzmir, ble registrert som den beste tiden som noen gang ble kjørt i vårt land.