8 forslag for å forlenge levetiden til elektroniske enheter

8 forslag for å forlenge levetiden til elektroniske enheter
8 forslag for å forlenge levetiden til elektroniske enheter
Abonner  


For å betjene sine kunder med en dypt forankret historie på mer enn 150 år, har Generali Sigorta annonsert 8 gylne punkter som bør vurderes for langvarig og fordelaktig bruk av elektroniske enheter som har blitt en del av dagliglivet. Brukerfeil, eksterne faktorer som væskekontakt, feillading, forsømt filter- og enhetsrengjøring, og fall og krasj er blant faktorene som reduserer levetiden til teknologiske produkter.

Hold deg unna ekstrem varme

Teknologiske verktøy inneholder lim som holder ulike deler sammen. Disse limene er stabile opp til en viss temperatur. Imidlertid, i tilfelle kontinuerlig oppvarming og eksponering for høye temperaturer, begynner disse limene å smelte. Av disse grunner bør det ikke glemmes at overskuddsvarme er den største fienden til elektroniske enheter, og elektroniske enheter bør ikke utsettes for varme på noen måte, inkludert solvarme. Akkurat som for mye varme, er for mye kulde skadelig for elektroniske enheter. Den ideelle temperaturen for elektroniske enheter er romtemperatur.

Hold ventilene rene

Alle elektroniske enheter inneholder svært følsomme kretser. I tillegg har flertallet av elektroniske enheter ventilasjonshull for ventilasjon. Skitne eller støvete omgivelser fører til at støv og skitt fyller disse ventilasjonshullene. Når støvet samler seg, skader det de elektroniske kretsene og får enhetene til å bremse ned først og deretter bryte sammen.

Rengjør filteret ditt

Hårfønere er en av de mest brukte elektroniske enhetene hjemme. For å forlenge levetiden til hårføneren, bør støvfilteret rengjøres fra tid til annen. I tillegg fører en maskin hvis støvfilter ikke er renset til at håret utsettes for mer varme og slites.

Ikke overse periodisk rengjøring

Periodisk rengjøring har stor innvirkning på ytelsen og levetiden til støvsugere, som bidrar til å enkelt rense faste og flytende stoffer i miljøet. Ytelsestap observeres på kort tid i enheter som ikke vedlikeholdes regelmessig. For å unngå denne situasjonen må brukermanualen til støvsugeren leses og filterrengjøring bør gjøres med jevne mellomrom.

Forleng batterilevetiden

Mobiltelefoner og datamaskiner er andre elektroniske enheter som er uunnværlige i dagliglivet. Alle de plutselige temperaturendringer som oppleves i disse enhetene er skadelige for batteriene og forkorter levetiden deres. Spesielt eksponering for varmt vær fører til at telefonen går tom for lading umiddelbart. Beholdere av dårlig kvalitet gjør også at telefonen varmes opp veldig raskt. I slike tilfeller anbefales det å kjøpe et nytt telefondeksel. Når det gjelder bærbare datamaskiner, er det viktigste problemet batteriets levetid. For å forlenge batterilevetiden; Trinn som å ikke holde den bærbare datamaskinen tilkoblet hele tiden, minimere skjermens lysstyrke, lukke unødvendige programmer, slå av Wi-Fi når den ikke er i bruk og justere skjermens lysstyrke er viktig.

Hold deg unna kalkholdig vann

Kaffemaskiner, som akselererer tilberedningen av deilig kaffe, finnes i alle hjem og arbeidsplasser i dag. Bruk av for mye kalkvann er en av faktorene som forkorter levetiden til kaffemaskiner. Bruken av filtrert vann eller drikkevann for å håndtere skala som påvirker ytelsen til maskinen bidrar til å forlenge levetiden til enheten.

Ikke la olje samle seg

Mikrobølgeovner er elektroniske enheter som har spredt seg til alle hjem de siste årene. Oljer som samler seg i mikrobølgeovnen og støvansamlinger i luftventilene er blant faktorene som direkte påvirker enhetene. Av disse viktige grunnene bør mikrobølgeovner rengjøres regelmessig.

La det være en ventilasjonsåpning

Området der kjøleskapet ditt er plassert, som er et av de viktigste behovene til et hus, er veldig viktig. Det bør være minimum 5 cm ventilasjonsspalte mellom kjøleskap og vegger. I tillegg bør kjøleskapet plasseres på et sted som ikke mottar direkte sollys, vekk fra varmekilder som varmeovner eller ovner samt fra vegger.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar