Arbeider startet på nytt på Bursa høyhastighetstoglinje

Arbeider startet på nytt på Bursa høyhastighetstoglinje
Arbeider startet på nytt på Bursa høyhastighetstoglinje
Abonner  


Etter en lang pause har arbeidet startet på Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli High Standard Railway Line. Bursa-nestleder Mustafa Esgin uttalte at den første utgravningen for tunnelkonstruksjoner i Osmaneli-regionen ble truffet.

Det er nye utbygginger på Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli High Standard Railway Line, hvis grunnlag ble lagt for 9 år siden, men som ikke kunne fullføres før i dag på grunn av rute- og prosjektendringer.

Delen av prosjektet fra Bursa til Osmaneli er planlagt ferdigstilt innen utgangen av 2023. Linjen, som deretter skal forlenges til Bandırma, skal brukes til godstransport med havneforbindelser samt passasjerer. Grunnlaget for Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli High Standard Railway Line ble lagt i 2012 på Balat-stedet på Bursa Mudanya-veien med deltakelse av visestatsminister Bülent Arınç, arbeids- og sosialsikkerhetsminister Faruk Çelik og transportminister , Maritime anliggender og kommunikasjon Binali Yıldırım. I løpet av de siste 9 årene har imidlertid ikke prosessen kunne fullføres på grunn av endringen av ruten på grunn av jordskjelvrisikoen, problemene som ble opplevd i ekspropriasjonen og rekonstruksjonen av prosjektene.

Til slutt, i august i fjor, ble anbudet for den 201 kilometer lange Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli høystandard jernbanelinjekonstruksjon og forsyning av elektromekaniske systemer utført av Transportdepartementet, Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer. Anbudet, tilbudet på 9 milliarder 449 millioner lira, Kalyon İnşaat kazanvar. Innenfor anbudets omfang fant den 95 kilometer lange Bursa-Bandırma-linjen, den 56 kilometer lange Bursa-Yenişehir-linjen og den 50 kilometer lange Yenişehir-Osmaneli-linjen sted. For å starte arbeidene på den 50 kilometer lange Yenişehir-Osmaneli-linjen, startet Kalyon İnşaat byggeplassen i et område på omtrent 45 tusen kvadratmeter rundt Yenişehir Ebeköy. I følge prosjektet vil Bursa være koblet til høyhastighetstoglinjen via Yenişehir og Osmaneli, og dermed gi uavbrutt transport mellom Bursa - Bilecik - Ankara - Istanbul. På denne måten vil avstanden mellom Bursa og Ankara reduseres til 2 timer og 10 minutter. I følge informasjonen mottatt fra Samferdsels- og infrastrukturdepartementet forventes 30 millioner passasjerer og 59 millioner tonn last per år å bli transportert årlig i Bursa – Osmaneli-delen av prosjektet.

Den første gravingen ble utført i Osmaneli-tunnelkonstruksjonene

Svarer på spørsmålene til İhlas News Agency-reporter på møtet i Bursa, den tyrkiske verdens kulturhovedstad, og Novisad, Serbia, den europeiske kulturhovedstaden, AK-partiets Bursa-nestleder Dr. Mustafa Esgin, første graving etter tunnelkonstruksjoner i Osmaneli-regionen. Den første gravingen er svært viktig i starten av arbeidet. Det skal bygges en 13 kilometer lang tunnel på denne linjen. Prosessen akselererte da det utenlandske lånet ble godkjent av vår president. Dette prosjektet er den politiske viljens felles agenda. Vi følger hver utvikling sammen med alle våre varamedlemmer, vår provinspresident og ordføreren i Metropolitan Municipality. Ingen finansieringsproblem. Prosjektet vil gå veldig raskt fremover. Det er ingen hindring foran høyhastighetstoget," sa han.

Mustafa Esgin sa at strekningen mellom Osmaneli og Geçit vil bli ferdigstilt i første omgang, og uttalte at de jobber på en linje som kan frakte gods så vel som passasjerer med tog med en hastighet på 200 km/t innenfor rammen av prosjektet. .

Esgin sa: "Dette er en ekstremt viktig investering som vil koble Bursa til jernbanenettverket i Tyrkia. Bursa er en provins med et eksportpotensial på 15 milliarder dollar. I dag sender vi dette potensialet til verdensmarkedene på vei. Vi vil nå verdensmarkedene med jernbanesystemer og sjø. Linjen vil også bli utvidet til Bandırma havn. Det blir også linje i Gemlik. Anbud utført. Kredittgodkjenning fullført. Prosjektet, som skal bygges med et ferdig lån på 9,5 milliarder lire, er også den viktigste investeringen Bursa har mottatt i en enkelt gjenstand i republikkens historie. Vi prøver å fullføre det så snart som mulig. Etter å ha fullført høyhastighetstogstasjonen i Geçit, vil vi utvide jernbanesystemet for byen til City Hospital," sa han.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar