Blir det taubane til Spil Mountain?

Blir det taubane til Spil Mountain?
Blir det taubane til Spil Mountain?
Abonner  


Møte med medlemmer av pressen 10. januar, Working Journalists' Day, svarte Manisa-guvernør Yaşar Karadeniz på spørsmålet om å bygge en taubane til Spil-fjellet.

Manisa-guvernør Yaşar Karadeniz, som møtte journalistene, uttalte at det ikke er noe aktivt taubaneprosjekt på Spil-fjellet og la til at "Vi må ha en grunn til å bygge en taubane til Spil" og la til at det burde gjøres en innsats for å øke interessen i Spil.

Karadeniz sa: "Det er noe å se på Spil Mountain. Noe som ikke finnes andre steder i Tyrkia. Folk tar taubanen for å se den. Taubanen har også en kostnad. Det blir 50 lire, kanskje 75 lire per person. Du må ha en grunn til å gi de pengene." sa.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar