Bursa Ankara høyhastighetstogprosjekt har blitt en drøm

Bursa Ankara høyhastighetstogprosjekt har blitt en drøm
Bursa Ankara høyhastighetstogprosjekt har blitt en drøm
Abonner  


I en uttalelse om Bursa-Ankara høyhastighetstogprosjekt, sa CHP Bursa-nestleder Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "Responsen fra departementet avslører at Bursa-Ankara høyhastighetstogprosjektet, grunnlaget for hvilket ble lagt i 2012, vil ikke stå ferdig før 2025. De som sa «det vil ende i 2020» før valget, flyttet deretter datoen til 2023.» sa.

I sitt svar uttalte departementet at produksjonen av jernbaneinfrastruktur fortsetter mellom Bursa og Yenişehir, og at den eksternt finansierte anbudsprosessen for infrastrukturarbeidene mellom Yenişehir og Osmaneli og overbygningen til hele linjen er fullført, og sa: "Lånet forhandlinger ble avsluttet av Finansdepartementet og låneavtalen ble signert. I nær fremtid vil prosedyrene for ikrafttredelse av kontrakten og levering av nettstedet bli fullført. Altaca Kayışoğlu sa at prosjektet er planlagt å fullføres innen 36 måneder etter leveringen av stedet, "Mens han gikk inn i stortingsvalget 24. juni 2018, i uttalelsene fra regjeringen, ble det uttalt at høyhastighetstogtjenester ville starte mellom Bursa-Ankara i 2020. Svaret fra departementet avslører at høyhastighetstogprosjektet Bursa-Ankara, hvis grunnlag ble lagt i 2012, ikke vil bli fullført før 2025. De som sa «det vil ende i 2020» før valget, flyttet så datoen til 2023. Svaret fra departementet avslører nå at også dette er en drøm. Hvorfor kjempet ikke de som ga disse løftene for at prosjektet skulle være ferdig i det minste i 2023? Hvorfor sto de ikke ved ordene da de lovet Bursa-befolkningen og ba om stemmer?

Ved å uttrykke at Bursa-Ankara høyhastighetstogprosjektet har forårsaket frustrasjon i Bursa, sa CHP Bursa-nestleder Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "De som ikke har vært i stand til å bringe høyhastighetstoget til Bursa på 10 år kan ikke ta det med etter denne timen. Vi lover folket i Bursa som Nation Alliance som vil bringe ut 13 presidenter. Bursa-innbyggere vil reise til Ankara med høyhastighetstog under vårt styre. Som representanter for regjeringen vil vi følge Bursa-Ankara høyhastighetstogprosjektet med samme følsomhet som vi har fulgt frem til nå som opposisjonsparlamentariker. Det faktum at en av Tyrkias viktigste industribyer henger etter i både jernbane- og lufttransport er den største urettferdigheten som myndighetene har gjort mot Bursa. Som medlemmer av Nation Alliance, som vil fjerne den 13. presidenten, vil vi sette en stopper for denne urettferdigheten. Bursa vil få det de fortjener fra Ankara," sa han.

1 Kommentar

Yorumlar