Çambaşı Vinterfestival iscenesatte fargerike bilder

Çambaşı Vinterfestival iscenesatte fargerike bilder
Çambaşı Vinterfestival iscenesatt fargerike bilderÇambaşı Vinterfestival iscenesatt fargerike bilder

Organisert i fellesskap av Ordu Metropolitan Municipality og Kabadüz kommune, "16. Çambaşı Vinterfestival var åstedet for fargerike scener med mange arrangementer.

Hundrevis av innbyggere fra og utenfor provinsen deltok på den 2. vinterfestivalen som ble holdt på Çambaşı-platået i en høyde av 16. Innbyggere som møttes på Çambaşı skisenter, hvor festivalen ble holdt, uavhengig av kraftig snøfall og snøstorm, spilte spill med musikken og sparket i hornet.

Ordu Metropolitan Municipality, ordfører Dr. Hilmi Güler takket innbyggerne som fylte arrangementsområdet til tross for kraftig snøfall og snøstorm.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

PRESIDENT GULER: "ARMY 3 MÅNEDER, IKKE 12 MÅNEDER"

President Güler uttalte at de tar sikte på å bringe vinterturisme i forgrunnen i Ordu, og sa: "Da vi startet vår plikt, sa vi 'Hær i 3 måneder, ikke 12 måneder'. Vi ønsket å dele skjønnheten til Ordu i vintersesongen. Siden en dag ikke var nok for festivalen vår på Çambaşı-platået, gjennomførte vi aktiviteter som tok to dager. Vi har en veldig fin festival her i dag. Disse arbeidene vil ikke bare være på Çambaşı-platået. Vi vil holde arrangementer i Keyfalan, Argan og mange av høylandet vårt. I dag så vi en høy grad av deltakelse i festlighetene våre fra utenfor provinsen. Fra nå av vil vi arrangere svært omfattende festivaler, sa han.

VINTERFESTIVALER VIL FORTSETTE

President Güler understreket at slike organisasjoner i økende grad vil fortsette å promotere Ordu, "Vi ønsker at hæren vår skal være kjent ikke bare for sine hasselnøtter og hav, men også for sine høyland, snøfestivaler og skisteder. Av denne grunn legger vi vekt på slike festivaler. Jeg vil takke alle våre innbyggere som deltok på festivalen vår i disse vanskelige værforholdene i dag.

TAKK TIL PRESIDENT GULER FRA BORGERNE

Innbyggere som deltok i Çambaşı vinterfestival sa: "Til tross for snøfallet og snøen, varmet organisasjonen våre hjerter. Vi hadde muligheten til å tilbringe en flott tid her i dag. Ordføreren vår i Ordu Metropolitan Municipality, Dr. Vi vil gjerne takke Mehmet Hilmi Güler og alle som har bidratt.»

Festivalen, som fortsatte med akeløp og snowboardløp, ble avsluttet med en konsert av en av de populære tyrkiske musikkgruppene, İMERA.

Den 16. Çambaşı vinterfestival ble deltatt av Ordu Metropolitan Municipality-ordfører Dr. I tillegg til Mehmet Hilmi Güler, AK Party Ordu-nestleder Şenel Yediyıldız, Ordu University (ODU) rektor Prof. Dr. Ali Akdoğan, distriktsordførere og innbyggere fra og utenfor provinsen deltok.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar