Nye Citroen C5 Aircross fortsetter å sette komfortstandarder

Nye Citroen C5 Aircross fortsetter å sette komfortstandarder
Nye Citroen C5 Aircross fortsetter å sette komfortstandarder
Abonner  


Modellen C5 Aircross, som har satt klassens standarder med sine komfortegenskaper siden den første introduksjonsdagen, er fornyet og tar veiene med et sterkere og mer slående utseende. Designberøringene i den fornyede C5 Aircross avslører merkets nye designspråk og øker oppfatningen av bilens bredde. C5 Aircross, som fortsetter å sette listen til et høyere nivå i sitt segment når det gjelder komfort i bilen; Citroën Advanced Comfort®-fjæring, nye Citroën Advanced Comfort®-seter, uovertruffen innvendig plass og modularitet, samt kjørestøtteteknologier som Highway Driving Assistant, skiller seg fra konkurrentene.

Siden den første introduksjonen i 5 har Citroën C2018 Aircross satt sitt preg på det svært konkurransedyktige kompakte SUV-segmentet med sin innvendige plass, modularitet og fremfor alt uovertruffen komfort i sin klasse, samt med mer enn 260.000 5 globale salgssuksesser. Nye C5 Aircross, derimot, fortsetter å dominere sin klasse, og gir en mye mer komfortabel kjøreopplevelse og funksjonell interiøropplevelse. Den nye C3 Aircross reflekterer med suksess merkets nåværende designspråk med nye linjer på frontdesignet. Vertikale designdetaljer styrker det moderne utseendet til kjøretøyet og øker oppfatningen av bredden. LED-teknologistopper styrker den 18-dimensjonale effekten med pianotastdesignet. I tillegg bidrar de nye XNUMX-tommers diamantskårne lettmetallfelgene til kjøretøyets sterke SUV-stilling som kan takle alle veiforhold.

Mer komfortabelt og teknologisk interiør

Etter flyttingen for å gjøre eksteriøret mer prestisjefylt og attraktivt, er interiøret i nye C5 Aircross også mer dynamisk og raffinert. kazanropte. C5 Aircross er utstyrt med en ny 10-tommers berøringsskjerm som ser ut til å sveve over dashbordet, noe som gir den et mer moderne passasjerkabinutseende. Pluss en fullt tilpassbar 12,3-tommers digital skjerm; Den bringer all viktig og tilpassbar informasjon som navigasjonskart, aktive kjørestøttesystemer direkte inn i førerens synsfelt og støtter kjøresikkerhet.

C5 Aircross maksimerer komforten med den nye generasjonen Citroën Advanced Comfort®-seter tilgjengelig med C4 og C5 X. Oppvarmings- og massasjefunksjonene som tilbys på fører- og passasjersiden sørger for at oppfatningen av luksus oppleves over klassestandardene.

Mer stilige og rike personaliseringsalternativer

For å møte forventningene til C-SUV-segmentets kunder tilbys helt spesielle personaliseringsløsninger i den nye C5 Aircross. Bortsett fra den nye Eclipse Blue-fargen, som går fra mørkeblå til svart avhengig av lyset utenfor, har C5 Aircross en rik utvalgsliste med forskjellige karosserifarger som Polar White, Pearlescent White, Pearl Black, Platinum Grey, Steel Grey. Nye farger er også brukt på de fremre luftinntakene og Airbump®.

Setter standarden for kjørekomfort

Nye C5 Aircross er en fremtredende representant for Citroën DNA med sine komfortfunksjoner, og tilbyr en spesiell opplevelse fokusert på komfort og brukervennlighet, samtidig som de fremtredende funksjonene i sitt segment bevares. Progressive Hydraulic Cushions®-opphenget er eksklusivt for Citroën og filtrerer nøye bort feil på veiene og gjør det mulig for passasjerer å reise i absolutt komfort med en ekte "flygende teppe"-effekt. C5 Aircross tilbyr brukere en avansert funksjonalitet og modularitetsopplevelse som den eneste SUV-en i segmentet som tilbyr tre uavhengige sklier, sammenleggbare og tilbakelente bakseter. I tillegg kommer ekstra oppmerksomhet rundt lydisolering i forgrunnen med løsninger som akustisk laminert frontrute, som forsterker kokongeffekten inne i kjøretøyet.

Trygg reise med avansert teknologi

C5 Aircross tilbyr mange neste generasjons teknologier for å forbedre komforten og sikkerheten til passasjerene. Den nye C5 Aircross; Den inneholder 2 banebrytende kjøreassistentsystemer som tilbys i det kompakte SUV-segmentet, inkludert 20. nivås autonome kjøresystem Highway Driving Assistant, som kombinerer Adaptiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon og Active Lane Departure Warning.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar