Denizli Skisenter hilser ny sesong 14. januar

Denizli Skisenter hilser ny sesong 14. januar
Denizli Skisenter hilser ny sesong 14. januar
Abonner  


Denizli Skisenter, som ble realisert av Denizli Metropolitan Municipality med mål om å gjøre byen til et viktig attraksjonssenter innen vinterturisme, vil si «Hei» til den nye sesongen 14. januar, når snøtykkelsen når ønsket nivå.

Denizli Skisenter er kjent som det andre hvite paradiset i Denizli etter Pamukkale, og åpner skisesongen fredag ​​14. januar 2022. Snøtykkelsen i Denizli skisenter i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, som ble implementert av Denizli Metropolitan Municipality-ordfører Osman Zolan med sikte på å gjøre Denizli til et viktig attraksjonssenter innen vinterturisme, har overskredet 50 centimeter. Denizli Skisenter, som ligger i Bozdağ, i 75 meters høyde, 2 kilometer fra sentrum av Denizli, åpner sesongen klokken 420 fredag ​​med ønsket snøtykkelse, og anlegget stenger klokken 09.30. Mens alle forberedelser gjennomføres ved Denizli Skisenter, som forventer mange besøkende i helgen, vil de mekaniske anleggene operere for fullt i senteret, som gir service i verdensklasse innen vintersport. Denizli Ski Center, det største skianlegget i Egeerhavet, venter på alle innbyggere som ønsker å nyte snø og ski med en snøkvalitet som ikke matcher Alpene. På den annen side ble det advart om at besøkende som ønsker å komme til anlegget bør bruke snødekk og ha kjetting i kjøretøyene.

Invitasjon fra president Zolan

Ordfører i Denizli Metropolitan Municipality, Osman Zolan, understreket at Denizli er en reiselivsby og sa at Skisenteret er en viktig investering med tanke på alternativ turisme. Ordfører Zolan la merke til at skianlegget kom frem med sitt hvite etter Pamukkale, og sa: "Vårt Denizli Skisenter har nå blitt en favoritt for vinterturisme. Den høye snøkvaliteten som er søkt spesielt for ski og snowboard er høyt verdsatt. I tillegg nådde vårt Denizli Skisenter, som vi brakte sammen med varm asfalt, verdensstandard med sin veikvalitet. Forhåpentligvis vil vi i år ta imot besøkende fra Denizli og fra hele landet. Jeg inviterer alle våre innbyggere til skianlegget vårt, det andre hvite paradiset i byen vår.»

Denizli Ski Resort

Denizli skisenter, som ligger i Bozdağ i en høyde av 75 meter i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, 2 kilometer fra sentrum av Denizli, serverer amatører og profesjonelle skiløpere med de lengste mekaniske fasilitetene på 420 meter, den andre 1700 meter og den tredje. 1500 meter. Det er 700 stolheiser, 2 stolheis og bevegelig gang i sentrum. Denizli Ski Center, som har kapasitet til å møte behovene til sine besøkende med sin infrastruktur og daglige anlegg, gir en stor fordel for ski med sin topografiske struktur og snøtrekk. Det er oppgitt at 1. trinns skiområdet til Denizli Skisenter, som har egnede kriterier for skråningsorientering (nord-nordvest), snøkvalitet når det gjelder støv og krystallsnø, er på 1 hektar, og regionen ligger i et perfekt område for snowboard.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar