Denizlis andre hvite paradis, Denizli skisenter, flokkes av besøkende

Denizlis andre hvite paradis, Denizli skisenter, flokkes av besøkende
Denizlis andre hvite paradis, Denizli skisenter, flokkes av besøkende

Denizli Ski Center, som er det andre hvite paradiset i byen etter det hvite paradiset Pamukkale, flommer over av besøkende etter at den nye sesongen åpner. Innbyggere som nyter snøen og på ski på Denizli Ski Center, det største og mest moderne skisenteret i Egeerhavet, opplever uforglemmelige øyeblikk i storslått landskap.

Denizli skisenter er oversvømmet av besøkende

Denizli Ski Center, som ble implementert av Denizli Metropolitan Municipality med sikte på å gjøre byen til et viktig attraksjonssenter innen vinterturisme, flommer over av besøkende med åpningen av den nye sesongen. Ved å ta faste skritt mot å bli en av de mest foretrukne arenaene for vintersport, tar anlegget imot amatører og profesjonelle skiløpere fra mange byer i Tyrkia og innbyggere som ønsker å kjøre snowboard. I Denizli Ski Center, som er det største og mest moderne skisenteret i Egeerhavet, har innbyggere som ønsker å nyte ski så vel som å nyte snøen, spesielt i helgene, produsert fargerike bilder. Denizli Skisenter, som gir en stor fordel for skisporten med sin topografiske struktur og "krystall"-trekket til snøen, som finnes bare noen få steder i verden, har kapasitet til å møte alle behov med sine daglige fasiliteter.

Den nye favoritten til skielskere

Med sesongåpningen strømmet innbyggerne til Denizli Skisenter, et slikt anlegg til byen. kazanHan takket Denizli Metropolitan Municipality for deres innsats. Her er meningene til de besøkende:

Erdal Naci: Vi kom for å gå fotturer og på ski med barna mine. Jeg vil gjerne takke Denizli Metropolitan Municipality veldig mye. Jeg fant anlegget veldig bra. Dette er et veldig vakkert og utmerket anlegg.

Ismet Erdem: Jeg kom fra Izmir på anbefaling av min venn. Jeg syntes det var veldig fint og jeg er fornøyd. Heldigvis er været fint.

Mehmet Somunoglu: I år har det falt den beste snøen de siste 3-4 årene. Det er ca 1 meter snø under, mer over. Jeg tror det blir en veldig bra sesong. Det blir en god sesong både for skianlegget og for oss skielskere. Ikke bare fra Denizli, men også fra Muğla, Aydın og İzmir. Snø har nettopp blitt hørt, og det vil komme mer i ukene som kommer.

«Det passer byen vår veldig bra»

Denizli Metropolitan Municipality-ordfører Osman Zolan uttalte at Denizli Ski Center har utvidet det eksisterende turismepotensialet til Denizli til fire sesonger og sa: "Vårt Denizli Skisenter, som har blitt et viktig senter for turisme i byen vår når det gjelder vinterturisme, passer våre byen veldig bra. Et veldig fint anlegg i Denizli kazanvi maset. Dette anlegget imponerer ikke bare byen vår, men også våre gjester fra hele landet. Etter det hvite paradiset Pamukkale, fortsetter vår Denizli å være en av byene som er pekt ut med vårt andre hvite paradis, Denizli Skisenter. Jeg håper gigantiske prosjekter for byen vår kazanVi vil fortsette å klatre, sa han.

Denizli Ski Resort

Denizli skisenter, som ligger i Bozdağ i en høyde av 75 meter i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, 2 kilometer fra sentrum av Denizli, serverer amatører og profesjonelle skiløpere med de lengste mekaniske fasilitetene på 420 meter, den andre 1700 meter og den tredje. 1500 meter. Det er 700 stolheiser, 2 stolheis og bevegelig gang i sentrum. Denizli Ski Center, som har kapasitet til å møte behovene til sine besøkende med sin infrastruktur og daglige anlegg, gir en stor fordel for ski med sin topografiske struktur og snøtrekk. Det er oppgitt at 1. trinns skiområdet til Denizli Skisenter, som har egnede kriterier for skråningsorientering (nord-nordvest), snøkvalitet når det gjelder støv og krystallsnø, er på 1 hektar, og regionen ligger i et perfekt område for snowboard.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar