Evalueringsmøte på Rize Artvin flyplass ble holdt

Evalueringsmøte på Rize-Artvin flyplass ble holdt
Evalueringsmøte på Rize-Artvin flyplass ble holdt
Abonner  


Det ble holdt et evalueringsmøte på Rize-Artvin lufthavn under ledelse av Rize-guvernør Kemal Ceber.

Til møtet holdt under guvernør Kemal Cebers formannskap i møtesalen til Rize guvernørskap; Pazar-guvernør Mustafa Akın, politisjef Nurettin Gökduman, Gendarmerie-sjef oberst Hakan Dedebağı, PTT Regional Manager Huzur Nur, Transportation Regional Manager İhsan Gümrükçü, Rize-Artvin lufthavnsjef Fikret Akbulut, tollsjef Şule Keskin-sjef Şule Keskin, brannvesenet Mustafur Uğrükçü Tepe og ble med.

På møtet ble det foretatt evalueringer om siste status for arbeidene på flyplassen, de utførte arbeidene, bidraget det vil gi til regionen, og arbeidet som skal gjøres etter flyplassen. Med åpningen av flyplassen, som er et av megaprosjektene til Rize og er ekstremt viktig for regionen; Studier som skal gjennomføres innen områder som sikkerhet, transport, helse og logistikk ble evaluert.

Arbeidet på Rize-Artvin lufthavn, som er den andre flyplassen i Tyrkia som bygges på havet, er avsluttet. De siste forberedelsene gjøres for Rize Artvin-flyplassen, som vil bidra betydelig til lufttransport, turisme og økonomi i den østlige Svartehavsregionen når den er ferdigstilt.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar