Tegninger har blitt tegnet i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-prosjekt!

Tegninger har blitt tegnet i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-prosjekt!
Tegninger har blitt tegnet i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-prosjekt!
Abonner  


En rekorddeltakelse ble oppnådd i "Tuzla Aydınlık Evler"-prosjektet, den billigste sosiale boligapplikasjonen i Tyrkia, bestående av totalt 13 uavhengige enheter, grunnlaget for disse ble lagt 2021. desember 343 av İBB-datterselskapet KİPTAŞ. IMM-presidenten talte ved tegneseremonien som ble holdt blant 158 ​​tusen 42 personer godkjent av notarius publicus. Ekrem İmamoğlu"Vi vil fortsette å generere virksomhet for Istanbul. I alle aspekter av Istanbul; Fra sosiale boliger til infrastrukturen, fra selskapet som lager flest t-baner i verden til Istanbul, grøntareal er det meste på en periode. kazanVi vil fortsette å være en grundig ledelse i alle saker, inntil vi når dıran kommune. Og på slutten av dagen vil vi gjøre 16 millioner mennesker i denne byen glade. Vi har aldri vært og vil aldri prøve å gjøre en håndfull mennesker glade, sa han.

Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) datterselskap KİPTAŞ bestemte mottakerne av Tyrkias billigste sosiale boligprosjekt "Tuzla Aydınlık Evler", som grunnlaget ble lagt 13. desember 2021, med et lotteri holdt i nærvær av en notarius publicus. Tegneseremonien for prosjektet, som vil bestå av 312 boliger, 21 kommersielle områder og 1 barnehage, ble holdt av presidenten for IMM. Ekrem İmamoğlumed deltakelse av KIPTAS hovedkvarter i Zeytinburnu. Ved å dele informasjonen om at det var nesten 343 tusen søknader til prosjektet, som består av totalt 160 uavhengige enheter, med rekordstor deltakelse, understreket İmamoğlu at denne situasjonen stammet fra tilliten til innbyggerne i IMM.

İMAMOĞLU: VI GJØR ALLE BETJENINGER FORAN FOLKES ØYNE

İmamoğlu forklarte grunnene til å stole på dem, "Vi er transparente. Alt vi gjør, gjør vi foran folk. Det er ingen følelser, ingen handling i bakgrunnen. KİPTAŞ er selskapet og institusjonen til 16 millioner mennesker og opptrer med følelsen av "hva kan vi produsere for 16 millioner mennesker". Han bruker ressursene sine på den gode gjenoppbyggingen av denne byen og på at folk eier eiendom med riktig boligmodell. Plus; avslører sin kamp for å skaffe boliger til mennesker med behov for sosial bolig på en billigst mulig måte. Plus; Den streber etter å implementere campus med høy livskvalitet og konstruksjon og hvor lykkelige individer bor. Foruten åpenhet er det en høy kvalitetsfølelse i midten. I tillegg til dette forvalter vi en modell som lar folk eie hjemmene sine, ved å holde seremonier og trekke lodd foran kameraene på en så tydelig og lovlig måte på punktet om hvem som skal kjøpe, det vil si ca. 170 XNUMX mennesker tillit.

KALLER SAMARBEID TIL EIENDOMSEIERE

İmamoğlu understreker at målet deres er å produsere sosiale boliger for innbyggerne til de rimeligste prisene i Tyrkia, og sa: "Vi oppfordrer også alle eiendomseiere som ønsker å samarbeide med oss ​​i denne forstand. Vi produserer trygge prosjekter. Vi produserer den rette virksomheten. Døren til KİPTAŞ er åpen for enhver person og institusjon som kun tenker på å gjøre god bruk av landet sitt. Vår bekymring og vårt syn på prosessen er å bringe de sunneste, høyeste kvalitet og maksimal verdiproduserende prosjekter til Istanbul. kazaner å klatre. La dem komme. La dem dele prosessene sine med oss. Vi er en institusjon klar til å produsere så mye sosial bolig som Istanbul trenger.» Idet İmamoğlu minnet om at det er hindringer foran dem i denne forstand, sa İmamoğlu: "Vi vet at til og med det sonede landet til KİPTAŞ - jeg forklarte hvordan de kjøpte det - gjorde det til grøntareal ved å bruke flertallet i forsamlingen - som er lovlig. kampen fortsetter. Til og med vårt eget land, ved å betale pengene i sine egne perioder, til institusjonen. kazan(Det er til og med en modell ved inngangen til KIPTAŞ-bygningen vår), som gjør det landet til et grønt område... Hvorfor? Denne institusjonen bør ikke gjøre forretninger der," sa han.

"LA OSS STØTTE OSS, IKKE MERKE DET"

På denne måten ble millioner av lire betalt til noen mennesker ved å betale høye penger. kazanImamoglu sa at filen de undersøkte i institusjonen ble konfiskert av innenriksdepartementet. "I denne forstand, til tross for alle disse vanskelighetene, produserer vi både land og bolig," sa İmamoğlu og sa:

«Av denne grunn inviterer jeg institusjoner og organisasjoner. Vi inviterer 39 distriktskommuner til å samarbeide med oss ​​med følelsen av å være en del av prosessen til KİPTAŞ, det pålitelige datterselskapet til İBB. La dem støtte oss, ikke hindre oss. Uansett hvor jeg går, inviterer jeg ordføreren i det fylket. Uansett hvor jeg går, inviterer jeg deg til den banebrytende seremonien. Uansett hvor jeg går, inviterer jeg ordføreren i det distriktet til åpningsseremonien eller nøkkelhåndteringsseremonien. Hvorfor? Ordføreren i distriktet der er også en ordfører valgt av folkets stemme, og jeg er ordføreren i Metropolitan, valgt av folkets stemme. Vi skal produsere respekt for hverandre, sammen skal vi produsere arbeidsplasser til våre folk. I denne forbindelse inviterer jeg våre 39 distriktskommuner til å samarbeide med oss ​​om å produsere dette arbeidet. Da vil vi alle være i en posisjon som er mer prestisjefylt i innbyggernes øyne og kan møte innbyggerne på en mer meningsfull måte ved neste valg. I så måte føler jeg at våre ordførere, som prøver å saksøke, forhindre og produsere spesielle søksmål mot noen av våre prosesser, er fanget i den politiske turbulensen som skapes mot oss, meg selv og vår administrasjon. La dem slutte. Den turbulensen vil skade dem. De som er fanget i den turbulensen, bør tro at de ved neste valg ikke en gang vil kunne møte opp foran innbyggerne og be om stemmer. La dem produsere arbeid. La dem være med jobbskaperen. La dem motsette seg det vi ikke produserer. Disse menneskene, disse menneskene, vet godt hvilke ordførere de er. Jeg kaller dem herfra: De bør gjøre en spesiell innsats for å generere forretninger med oss.»

"VI VIL GJØRE 16 MILLIONER MENNESKER I DENNE BYEN"

İmamoğlu la vekt på at de vil fortsette å produsere forretninger for Istanbul, "I alle aspekter av Istanbul; Fra sosiale boliger til infrastrukturen, fra selskapet som lager flest t-baner i verden til Istanbul, grøntareal er det meste på en periode. kazanVi vil fortsette å være en grundig ledelse i alle saker, inntil vi når dıran kommune. Og på slutten av dagen vil vi gjøre 16 millioner mennesker i denne byen glade. Vi har aldri vært og vil aldri prøve å gjøre en håndfull mennesker glade, sa han. KİPTAŞ daglig leder Ali Kurt delte også detaljert informasjon om prosjektet i sin tale. kurder; Han opplyste at totalt 164 tusen 5 deltakere søkte på prosjektet, og etter notareksamen var totalt 158 ​​tusen 42 kandidater inkludert i loddtrekningen. Kurt minnet om at de satte datoen 5. januar 2022 som datoen for trekningen, og sa: «Men siden nesten hele selskapets ledelse, inkludert meg selv, fanget Kovid under denne prosessen, satte vi selskapet vårt i karantene i en periode på 10. dager - bortsett fra våre obligatoriske arbeider. På grunn av denne forsinkelsen beklager vi rettighetshaverne våre, som har ventet i spenning, for å ha forårsaket denne forsinkelsen.»

KURT: "VI ER ET AV DE MEST REVIDEREDE SELSKAPENE"

Kurt understreket at den rekordhøye deltakelsen i prosjektet avslører behovet for sosial bolig for folket, sa Kurt: "Disse tallene setter oss, som KİPTAŞ, et stort ansvar i disse dager, hvor det blir vanskeligere for våre lavinntektsborgere å bli. huseiere, hvis inntektsnivå synker dag for dag." Kurt la merke til at i motsetning til forrige periode, prøver de å blokkere dem med hindringene mot KİPTAŞ under den nye İBB-administrasjonen, og sa: "Alle våre prosjekter vi har gjort i den nye perioden har skjøte. Alle er prosjekter som er i samsvar med lovverket og er lisensiert. I motsetning til manipulasjonen har vi ingen ulovlige prosjekter. Vi er kanskje et av de mest reviderte selskapene i Tyrkia. Det er uaktuelt for oss å gjøre det motsatte. I stedet for å blokkere prosjektene som hundretusenvis av mennesker håper på, forventer vi at noen sektorer tar disse prosjektene som eksempel og blir interessenter. Spesielt vil jeg ved å ansette advokatene til enkelte stiftelser advare de som angrep oss innenfor lovens rammer. Vi vil forsvare alle våre prosjekter innenfor lovens rammer. Jeg vil informere deg om at vi vil dele de manipulerende handlingene mot oss her med offentligheten i nær fremtid, med deres informasjon og dokumenter."

Etter talene trakk İmamoğlu og den medfølgende delegasjonen lodd for å avgjøre de første mottakerne i nærvær av Bakırköy 23. notarius publicus. Trekningen ble sendt direkte.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar