Det er mulig å bli kvitt grå stær på 30 minutter!

Det er mulig å bli kvitt grå stær på 30 minutter!
Det er mulig å bli kvitt grå stær på 30 minutter!
Abonner  


Kirurgi er den eneste behandlingsmetoden for grå stær, som ses spesielt etter middelalderen og forringer livskvaliteten alvorlig. Eye Diseases-spesialist ved Near East University Dr. Cahit Burke sier at med den utviklende teknologien er det mulig å bli kvitt grå stær med en halvtimes operasjon.

Det er mulig å bli kvitt grå stær, som skiller seg ut som den viktigste årsaken til synstap hos middelaldrende, med en operasjon som tar en halvtime. Katarakt, som oppstår med plager som nedsatt syn og blekhet i farger og svekker den daglige livskvaliteten til personen, oppstår når den normalt gjennomsiktige naturlige linsen i øyet mister sin gjennomsiktighet, blir uklar og får et ugjennomsiktig-hvitaktig utseende .

Near East University oftalmologispesialist Dr. Cahit Burke sier at 90 prosent av kataraktpasienter er 60 år eller eldre. Det kan imidlertid fortsatt sees i alle aldersgrupper. exp. Dr. Burke sier at medfødt grå stær også kan sees hos nyfødte babyer og opplyser at grå stær også kan sees hos barn, unge og middelaldrende mennesker.

Symptomer vises ofte med alderen

Symptomene på grå stær, som er forårsaket av forringelse av øyelinsen, vises mer med alderen. exp. Dr. Cahit Burke sier at disse symptomene kanskje ikke viser noen symptomer selv i den første perioden. Uklarheten av øyelinsen øker dag for dag, og dette blir ofte lagt merke til av andre mennesker. Vanligvis er synet uklart, uskarpt, røykfylt og tåkete. Grå stær; kan føre til at farger blir blekere og mindre skarpe. Å lese aviser og bøker, se på TV og kjøre bil blir vanskeligere. Sjelden kan dobbeltsyn forekomme, eller en glorie kan sees i mørket rundt sterke lyskilder som en gatelykt eller en billykt.

Det eneste alternativet er kirurgi

Dr. Dr. Cahit Burke, "I de tidlige stadiene av grå stær kan plagene som oppstår under daglig arbeid elimineres midlertidig ved bruk av briller. Men i avanserte katarakttilfeller er kirurgi det eneste alternativet.

Minner om at kataraktkirurgi utføres enkelt og raskt med den utviklende teknologien, Uzm. Dr. Burke sa: "I operasjonen blir den naturlige linsen i øyet tatt og erstattet med en kunstig linse. Vi fjerner den uklare linsen i øyet gjennom et lite tunnelsnitt ved å bedøve øyeområdet, mest med lokalbedøvelse. Deretter plasseres en høykvalitets kunstig monofokal (enkeltfokus) eller multifokal (multifokal) linse inn i øyet for å gjenopprette pasientens syn. kazanVi står for kostnadene, sier han. Uzm uttalte at operasjonen tok omtrent en halvtime. Dr. "Med kataraktoperasjonene vi utførte ved Near East University Hospital med den nyeste teknologien, kan pasienter gå tilbake til sine normale liv ved å bruke øynene fra første dag," sier Burke.

Du kan redusere risikoen for grå stær!

Det er ikke mulig å fullstendig forhindre kataraktdannelse, men risikoen kan reduseres ved å:

  • Beskytte øynene mot sollys og ikke se direkte på solen
  • Røykeslutt
  • Sunt og balansert kosthold
  • Å holde diabetes under kontroll

Vær den første til å kommentere

Yorumlar