Skianlegget åpnet på universitetscampus for første gang i Tyrkia

Skianlegget åpnet på universitetscampus for første gang i Tyrkia
Skianlegget åpnet på universitetscampus for første gang i Tyrkia

Bitlis-guvernør Oktay Çağatay, Bitlis-ordfører Nesrullah Tanğlay, provinssjef for gendarmerie brigadegeneral İbrahim Güven, statsadvokat Ali İhsan Akdoğan, provinspolitisjef Celal Özcan, Adilcevaz distriktsguvernør, distriktsguvernør i Adilcevaz, Gürloyt-distriktsguvernør ğluazin, Gürloyt, Gürloyt-distriktsguvernør, Gürloyt, Gürloyt, Gürloyt, Gürloyt, Gürloyt, Gürloyt-distrikt Ordfører Necdet Ökmen, medlemmer av Bitlis provinsprotokoll, representanter for politiske partier, NGO-representanter, akademikere ved universitetet, studenter og innbyggere deltok.

Åpningsseremonien, som startet med folkloreopptredener, fortsatte med taler. Eren Holding Bitlis-representant Metin Kazaz, som tok første etasje, startet sin tale med å takke deltakerne og sa: «I dag lever vi en av de lykkeligste dagene. Vi er glade, vi er stolte. Dette anlegget er gitt til universitetet vårt til kjære Ahmet Eren Bey og Eren-familien, som ikke sparte støtten fra Bitlis som på alle felt. kazanVi takker og takker for at du tar det opp. Forhåpentligvis får vi en trygg sesong. Jeg ønsker at anlegget vårt skal være nyttig for byen vår og universitetet.» sa.

Foredrag, universitetsrektor prof. Dr. Necmettin Elmastaş på sin side uttalte at universitetet vårt har lagt 14 år bak seg siden etableringen, at det vil feire 15-årsjubileum i år, og at Bitlis Eren University har blitt en viktig institusjon for høyere utdanning i vårt land og vår region i denne korte tidsperioden idrettsferdigheter som vil styrke deres personlige utvikling kazanVi arrangerer ulike aktiviteter som beriker det sosiale og kulturelle livet. Skisenteret vi har etablert her i dag vil også tjene et slikt formål. Det vil være et anlegg til tjeneste for ikke bare våre studenter, men også for skielskere i alle aldre og nivåer som er viet til ski.» sa.

Gir teknisk informasjon om Bitlis Eren universitets skisenter, rektor prof. Dr. Elmastaş sa: "Lengden på skisporet vårt er 400 meter og linjelengden er 380 meter. Telesky har på sin side en bærekapasitet på 1.000 personer i timen, en enkelt taufestet klemme og 28 hengere. Skianlegget vårt, som er det første skisenteret etablert på universitetsområdet i Tyrkia, har blitt åpnet for alle våre ansatte, studenter og innbyggere fra Bitlis fra og med i dag. Dette skisenteret vil være et anlegg som alle som elsker å gå på ski lett kan dra nytte av.» sa.

Nevner bidragene til Eren Holding, rektor prof. Dr. Necmettin Elmastaş sa: "Dette anlegget, som koster omtrent 2 millioner TL, vil bli overført til universitetet vårt og Bitlis-provinsen. kazanJeg vil igjen uttrykke min takknemlighet til styreleder Ahmet Eren og Eren Holding-familien, som aldri har spart på støtten på nesten alle felt siden etableringen av universitetet vårt. Det har vært og er fortsatt en svært viktig støtte i den fysiske utviklingen av universitetet vårt. På vegne av universitetet mitt vil jeg takke dem for deres beundringsverdige bidrag. Jeg ønsker Skisenteret vårt, Universitetet vårt, studentene våre og Bitlis lykke til. Spesielt viserektor og leder for kroppsøvings- og idrettsavdelingen Prof. Dr. Jeg vil også takke alle våre akademiske og administrative ansatte, spesielt Mustafa Atlı.» sa.

Bitlis-nestleder Vahit Kiler sendte en telegrammelding og ønsket Skisenteret lykke til.

Etter åpningstalene ble det symbolske åpningsbåndet klippet. Senere fremførte profesjonelle skiløpere et skishow. Etter forestillingene ble åpningsseremonien for skisenteret avsluttet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar