Generaldirektoratet for Mint vil rekruttere 52 faste arbeidere og offentlig personell

Generaldirektoratet for mynt- og frimerketrykkeriet
Generaldirektoratet for mynt- og frimerketrykkeriet

Hovedkvarter for Darphane and Stamp Printing House i Istanbul, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nei: 6 Cevizli 4857 offentlige arbeidstakere for 3 yrker vil bli rekruttert i samsvar med arbeidsloven nr. 52 og forskriften om prosedyrer og prinsipper for ansettelse av ansatte til offentlige institusjoner og organisasjoner utstedt på grunnlag av denne loven for å bli ansatt på arbeidsplasser i Kartal.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Kandidater som blir plassert i staben til Generaldirektoratet for Mynt- og stempeltrykkeriet vil bli ansatt med en lovlig minstelønn i en 2-måneders prøveperiode.

Søknadene til de som blir avskjediget fra sine plikter eller yrke i samsvar med relevant disiplinærlovgivning fra offentlige institusjoner og organisasjoner og de som er fratatt offentlige rettigheter, vil ikke bli akseptert.

Arbeidere som skal rekrutteres i de tjenestetyper som kreves i samsvar med de relevante bestemmelsene i forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal brukes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner, 4 ganger antall ledige stillinger (kunngjort personalnummer) oppgitt av İŞKUR og antall erstatningskandidater vil bli bestemt av en muntlig (intervju) eksamen som skal holdes av generaldirektoratet.

Som et resultat av plassering vil ikke kandidater som ikke har de nødvendige kvalifikasjonene for utnevnelse og de som har kommet med falske, villedende eller falske uttalelser og har avgjort i sine preferanser, bli utnevnt. Selv om det gjøres utilsiktet, vil oppgaveprosessen bli kansellert. Kandidater som ikke leverer de forespurte dokumentene innen tidsperioden, selv om de oppfyller kvalifikasjonene og vilkårene til de ansatte de blir plassert, vil ikke bli startet.

Blant de som har blitt plassert og utnevnt, de som ikke er i stand til å begynne i sin tjeneste innen 30 dager (unntatt de som ikke er i stand til å starte plikten på grunn av fødsel, sykdom, militærtjeneste osv.) Fra og med person, vil de som oppfyller de nødvendige vilkårene kunne utnevnes.

Bestemmelsen i uttrykket "de som har prioritet i utstasjonering til arbeid" angitt i artikkel 5 i forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal brukes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner vil ikke utgjøre en rett til fordel for søkeren i nevnte plassering.

SØKNADSMETODE, DATO OG STED

Søknader Turkey Business Association (TEO) 24.01.2022 online via nettstedet - vil bli avholdt mellom 28.01.2022.

Søknader som er gjort personlig, via post eller e-post vil ikke bli akseptert, bortsett fra online søknader.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar