Gratis transportapplikasjon utvidet til helsepersonell i Istanbul

Gratis transportapplikasjon utvidet til helsepersonell i Istanbul
Gratis transportapplikasjon utvidet til helsepersonell i Istanbul
Abonner  


IMM-president Ekrem İmamoğluSøknaden om gratis kollektivtransport for helsearbeidere, som ble iverksatt etter forslag fra Helsedepartementet, er forlenget til 30. juni. Rettsmedisinske spesialister ble lagt til søknaden, som kom totalt 264 tusen helsearbeidere til gode.

Retten til gratis transport til helsearbeidere, som ble implementert av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) i mai 2020 på grunn av pandemiprosessen, har blitt forlenget til 30. juni 2022. Forslaget fra IMM Public Transportation Services Directorate ble enstemmig akseptert i IMM-forsamlingen.

Fra tjenesten som er gyldig for kjøretøy med offentlig transport inkludert i Istanbulkart-integrasjonen; Alle ansatte, inkludert embetsmenn, arbeidere, innleide (intern)leger som jobber i helseinstitusjoner og organisasjoner, samt helsearbeidere i IMM og distriktskommuner, og ansatte i IMM Kirkegårdsdirektoratet nyter godt av.

Innenfor rammen av utvidelsesbeslutningen tatt av IMM-forsamlingen 12. januar 2022, vil også ansatte ved Rettsmedisinsk institutt dra nytte av søknaden.

Innenfor rammen av den gratis transporttjenesten som 264 tusen helsearbeidere drar nytte av, ble det foretatt 2021 millioner gratisturer i 232 alene, tilsvarende 61 millioner lire.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar