Hva er billettprisen for Konya Karaman høyhastighetstog?

Konya Karaman høyhastighetstogbillettpris Hvor mye
Konya Karaman høyhastighetstogbillettpris Hvor mye
Abonner  


Høyhastighetstogprosjektet, som skal forbinde provinsene Konya og Karaman, åpnes av president Recep Tayyip Erdoğan i dag. Innbyggerne lurer på hvor mye koster Konya-Karaman YHT-billetter, som vil gjøre livene til innbyggere som bor i regionen enklere. Det er anslått at billettprisene til YHT-linjen, som vil redusere 1 time og 15 minutter mellom Konya og Karaman til en halvtime, vil være på et nivå som kan konkurrere med bussbillettprisene. Klarhet i Konya-Karaman YHT billettpriser i de kommende dagene kazanmen er forventet.

Det er rapportert at med gjennomføringen av høyhastighetstogprosjektet vil avstanden mellom Konya og Karaman reduseres fra 1 time og 15 minutter til 35 minutter og en høyhastighetstogforbindelse vil bli etablert mellom Marmara, Sentral-Anatolia og middelhavsregionene. I uttalelsen ble det understreket at det er 102 kjøretøyunderganger, 21 kjøretøyoverganger og 20 fotgjengerunderganger på den 15 kilometer lange høyhastighetstoglinjen Konya-Karaman.

Arbeidet med å utvide høyhastighetsbanenettet i Tyrkia til Erzincan i øst, İzmir i vest, Kapıkule i nordvest, Mersin og Adana i sør og Gaziantep i sørøst fortsetter.

Mens høyhastighetsjernbanetransporttjenesten under navnet High Speed​​Train ble utført direkte av TCDD mellom 2009 og 2016, begynte den å bli levert av TCDD Transportation fra og med 2016.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar