IETTs første kvalitetssertifikat innenfor rammen av KVKK

IETTs første kvalitetssertifikat innenfor rammen av KVKK
IETTs første kvalitetssertifikat innenfor rammen av KVKK
Abonner  


IETT ble den første institusjonen som mottok kvalitetssertifikatet for Personal Data Management System innenfor rammen av KVKK innen offentlig transport. IETT har rett til å motta ISO 23 Personal Data Management System (KVYS)-sertifikater 2021. desember 27701 som følge av interne og eksterne revisjoner. kazanvar.

Fra banktransaksjoner til statsborgerskapssaker, eiendom, forsikring, helsetjenester, vi gjør vårt arbeid fra smarttelefoner eller dataskjermer. I dette tilfellet, i dag, etterlater hvert individ et "digitalt fotavtrykk" som lett kan følges av ondsinnede mennesker. Her pålegger «Personal Data Protection Law», som ble vedtatt for å sikre sikkerheten til våre personopplysninger, alle institusjoner ulike plikter for å beskytte disse dataene.

IETT begynte å jobbe med Sustainable Personal Data Management Project i 2021 for fullt ut å oppfylle sine plikter i denne forbindelse. Administrasjonssystemet for personopplysninger, som ble utarbeidet innenfor rammen av lov om beskyttelse av personopplysninger nr. 6698, ble vellykket fullført i desember 2021, i arbeidet utført av Informasjonsbehandlingsavdelingen, Direktoratet for intelligente transportsystemer, Business Intelligence og Rapporteringssjef.

Kvalitetssertifikater opprettet i et spesifikt område innhentes for å gjøre prosessene som utføres i det området kan overvåkes, rapporteres, mangler kan avdekkes og nødvendige forbedringer kan gjøres i de påfølgende stadiene.

Som et resultat av de gjennomførte KVYS-prosessene søkte IETT om kvalitetssertifikat fra den aktuelle institusjonen. ISO 27001 + ISO 27701 + KVYS "Information Security and Privacy Team" ble dannet for å sikre koordinering og bærekraft i prosjektprosessen. For å øke bevisstheten innenfor rammen av KVYS, ble det holdt opplæring i hele institusjonen.

IETT har rett til å motta ISO 23 Personal Data Management System-sertifikater 2021. desember 27701 som følge av interne og eksterne revisjoner. kazanvar. På denne måten ble IETT den første institusjonen som mottok dette sertifikatet innen offentlig transport.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar