İBB produserer innenlands- og nasjonale båter ved Haliç verft

İBB produserer innenlands- og nasjonale båter ved Haliç verft
İBB produserer innenlands- og nasjonale båter ved Haliç verft

Generaldirektoratet for City Lines bygger sjørensebåter ved verftet Det gylne horn for İSTAÇ, datterselskapet for miljøledelse til IMM. IMM, som har økt sin Marine Surface Cleaning Boat-flåte til 14 med de nybygde båtene, vil bekjempe forurensningen som oppstår på den 5 millioner kvadratmeter store kystlinjen i Istanbul.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) produserer innenlandske og nasjonale marine overflaterensebåter ved Haliç City Lines Shipyard. Sea Surface Cleaning Hver av båtene har en avfallsinnsamlingskapasitet på 7 kubikkmeter og gir drivstoffbesparelser sammenlignet med eksisterende båter. İSTAÇ har 11 havoverflaterensebåter og 2 miljøkontrollbåter i beholdningen. I tillegg til disse planlegger den å legge til 3 Sea Surface Cleaning Boats og 1 Environmental Control Boat til sin flåte.

Eksisterende havoverflaterensebåter eid av IMM har et mekanisk beltesystem med sil. Den samler opp avfallet på overflaten av havet og samler det på beltet, og renser dermed havet for søppel.

Mens IMM sliter med forurensningen som oppstår på den 5 millioner kvadratmeter store kystlinjen i Istanbul med disse båtene, griper den også inn i forurensningen som kan oppstå i bekkemunningene.

İSTAÇ 11, İSTAÇ 12 og İSTAÇ 13 båter, som fortsatt er i produksjon ved Haliç Şehir Hatları verft, er planlagt tatt i bruk fra mai 2022.

Nyproduserte båter vil også slite med slim. Ved de siste undersøkelsene så man at båter med kran var svært effektive i slimrensing. Av denne grunn ble nye båter som skulle bygges av City Lines bestilt med kraner. Båten slipper direkte ut slimet den samler på kranen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar