Kartepe taubaneprosjekt Pre-kvalifisering Anbud holdt

Kartepe taubaneprosjekt Pre-kvalifisering Anbud holdt
Kartepe taubaneprosjekt Pre-kvalifisering Anbud holdt

Den første anbudsfasen av Kartepe Cable Car Line Project, som vil bli utført av Kocaeli Metropolitan Municipality innenfor rammen av Industry Cooperation Program (SIP) til departementet for industri og teknologi, ble avholdt i november i fjor. I kvalifiseringsanbudet ble dokumentene til 3 selskaper som sendte inn filer for taubanelinjen godkjent. Det ble opplyst at det skulle holdes andre og tredje anbud for de tekniske spesifikasjonene og pristilbudene til selskapene. Tekniske detaljer ble evaluert ved å holde et nytt møte med selskapene. I tredje trinn av anbudsprosessen ble det mottatt nye tilbud fra 3 bedrifter i forsamlingshuset i Metropolitan Municipality Service Building.

ANBUDS BLE AVHOLDT I TO SØKTER

Leitner AG/SpA, Grant Yapı Teleferik og Bartholet Maschinensau AG+Kırtur Tourism partnerskap sendte inn en fil til prekvalifiseringsanbudet holdt av Metropolitan i november. I det siste anbudet som ble holdt i to sesjoner tirsdag 25. januar, ba storbykommunen om nye tilbud fra 3 selskaper som tidligere hadde sendt inn filer. I den første sesjonen av anbudet som ble holdt om morgenen, ga Bartholet AG+Kır Tur partnerskap det laveste budet med 399 millioner. I den andre økten på ettermiddagen kom det laveste budet fra partnerskapet til Grand Yapı og Pam İnşaat med 318 millioner.

FØRSTE BUD MOTATT I MORGEN

I morgendelen av anbudet som ble holdt i Metropolitan Service Building, ble tilbudene fra 3 selskaper som tidligere leverte en prekvalifiseringsfil for Kartepe Cable Car-linjen mottatt. I den første økten ga partnerskapet til Grand Yapı og Pam İnşaat et tilbud på 433 millioner TL, partnerskapet til Leintner og SPA på 459 millioner 905 tusen TL, og partnerskapet til Bartholet AG og Kır Tur tilbød 399 millioner TL.

ANDRE TILBUD KOM ET ETTERMIDDAG

I den andre sesjonen av auksjonen på ettermiddagen ble de siste budene fra de tre selskapene mottatt i lukkede konvolutter. I denne økten ga Grand Yapı+Pam İnşaat-partnerskapet det laveste budet med 318 millioner TL, mens Leintner+SPA-partnerskapet ga 349 millioner TL, Bartholet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar