Serieproduksjonsbeslutning tatt for Hürjet

Serieproduksjonsbeslutning tatt for Hürjet
Serieproduksjonsbeslutning tatt for Hürjet
Abonner  


I pressemeldingen som ble publisert etter møtet i forsvarsindustriens eksekutivkomité, ble det kunngjort at første fase av masseproduksjonsbeslutningen ble tatt for Hürjet, den første flyvningen er planlagt neste år.

Mens Forsvarsindustriens eksekutivkomité kom sammen under lederskap av president Recep Tayyip Erdoğan, mens de tok beslutningen om masseproduksjon for HÜRJET, i uttalelsen, "Tyrkia vil fortsette å gå videre med faste skritt mot sine mål med sin besluttsomhet i designet , utvikling og produksjon av nasjonale og nasjonale systemer og teknologier, uavhengig av alle hindringer." uttrykk ble brukt.

På møtet som ble holdt i presidentkomplekset ble spørsmål om å legge til nye til de innenlandske og nasjonale systemene som brukes av TAF og sikkerhetsenhetene diskutert, og den første masseproduksjonsbeslutningen ble tatt for HURJET, den første flyvningen er planlagt i 2023.

På møtet ble det vedtatt ulike prosjekter på områder som ulike luft-, land- og sjøplattformer, kommunikasjons- og informasjonssystemer, ammunisjon og missiler, utstyr og utstyr, modernisering, logistikk, cybersikkerhet og kunstig intelligens.

Spesielt ble betydningen av FoU og P&D i utviklingen av kritiske og avanserte teknologier understreket på møtet, og det ble understreket at utvikling av all slags teknologi kjøpt fra utlandet er en absolutt nødvendighet for en fullstendig uavhengig forsvarsindustri i Tyrkia. og at sektorens innsats på dette feltet fortsatt skal støttes.

Det ble også bemerket på møtet at Tyrkia vil fortsette å ta faste skritt mot sine mål med sin besluttsomhet i design, utvikling og produksjon av nasjonale og nasjonale systemer og teknologier, uavhengig av alle hindringer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar