Kocaeli Card Hovedkontor Konstruksjon Anbudsresultat

Kocaeli Card Hovedkontor Konstruksjon Anbudsresultat
Kocaeli Card Hovedkontor Konstruksjon Anbudsresultat

Innbyggere som bor i Kocaeli og bruker offentlig transport på en komfortabel måte, utfører alle sine Kocaeli-korttransaksjoner på Kocaeli Card-kontorer. Kocaeli Card Central Office, som for tiden betjener innbyggerne innenfor Izmit Fair, vil bli flyttet til den nedre delen av broen på sørsiden (kystsiden) av Mimar Sinan fotgjengeroverpass. Det ble holdt anbud for å bygge det nye hovedkontoret for Kocaeli Card.

VIL FLYTTE TIL NYTT STED

Kocaeli Card Office i Kocaeli Fair gir utskrift og distribusjon av individuelle kort, studentvisumprosedyrer og mange andre tjenester til innbyggerne. Med sikte på å tilby tjenester av høyere kvalitet til innbyggerne i travle perioder, vil Kocaeli Metropolitan Municipality bygge et 120 kvadratmeter stort Kocaeli Card-sentralkontor på det aktuelle området under broen på sørsiden av İzmit Mimar Sinan fotgjengerovergang. Strukturen, som er planlagt ferdigstilt i løpet av 180 kalenderdager fra leveringen av tomten, skal bygges som én etasje laget av stålmateriale.

4 COMPANY TILBUDET

Anbudet ble holdt i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building Tender Hall. I anbudet, der fire selskaper la inn bud, kom det laveste budet fra Kudretoğlu İnşaat med 927 tusen TL, mens det høyeste budet ble gitt av Mehmet Ali Sezgin med 1 million 333 tusen TL.

SELSKAPET TILBUD
Kudretoglu konstruksjon 927 tusen TL
Al San Automotive Construction 1 millioner 268 tusen TL
Tosunlar tømmerkonstruksjon 1 millioner 291 tusen TL
Mehmet Ali Sezgin 1 millioner 333 tusen TL

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar