Spesiell transportstøtte for innbyggere som har PCR-tester fortsetter i Eskişehir

Spesiell transportstøtte for innbyggere som har PCR-tester fortsetter i Eskişehir
Spesiell transportstøtte for innbyggere som har PCR-tester fortsetter i Eskişehir
Abonner  


Eskişehir Metropolitan Municipality fortsetter sin spesielle transportstøtte for innbyggere som har PCR-test, som den startet for å redusere risikoen for forurensning.

Metropolitan Municipality, som gir gratis transportstøtte til innbyggerne med forespørsel fra Provincial Directorate of Health, får full karakter fra innbyggerne med denne tjenesten. Det ble uttalt at siden den første dagen av tjenesten har nesten 10 tusen innbyggere som har blitt testet, men som ikke har et kjøretøy, fått transportstøtte til det nærmeste punktet til hjemmene sine med busser. Påpeker at de venter på private busser foran City Hospital, Yunus Emre State Hospital og ESOGÜ Faculty of Medicine, som er de sykehusene hvor covid-19-testtettheten oppleves mest, og at maksimalt 13 passasjerer er båret i kjøretøyenes spesialrom, opplyste myndighetene at kjøretøyene desinfiseres av spesialteam etter hver tur.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar