Stor økning i kjøretøytransport til sjøs i Izmir Bay!

Stor økning i kjøretøytransport til sjøs i Izmir Bay!
Stor økning i kjøretøytransport til sjøs i Izmir Bay!

Antall sjåfører som foretrekker sjøtransport i stedet for vei i Izmir økte med 2021 prosent i 81 sammenlignet med året før. Ved å understreke de økende drivstoffprisøkningene i sine transportpreferanser, sa Izmir-innbyggere at de sparte både drivstoff og tid med sjøtransport.

I tråd med målet til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer for å styrke sjøtransporten, la Izmir Metropolitan Municipality den 7. fergen til flåten sin. Fergen ved navn Mavi Körfez startet reisen.

Izmir Metropolitan Municipality fortsetter å jobbe i tråd med målet til Tunç Soyer, ordføreren i Izmir Metropolitan Municipality, for å øke andelen maritim transport i Gulfen og redusere trafikkbelastningen i byen. Den syvende bilfergen, som president Soyer kunngjorde å inkludere i İZDENİZ-flåten, startet sin reise i Gulfen. Med lanseringen av Mavi Körfez-bilfergen, som begynte å betjene med en kapasitet på 7 kjøretøy og 51 passasjerer, er målet å forhindre overbelastning i kjøretøyets venteområder ved å sette ut to ferger i rushtiden.

Økningen i drivstoffprisene økte interessen for fergen

Økende frekvens av reiser og prisøkninger på drivstoff øker interessen for sjøtransport dag for dag. Økningen i drivstoffprisene på grunn av den stadig dypere økonomiske krisen førte sjåførene til fergen. Mens totalt 2020 761 140 kjøretøyer ble fraktet med İZDENİZ-ferger i 2021, ble 81 million 1 379 546 kjøretøyer fraktet til sjøs i 25 med en økning på XNUMX prosent. Sjåfører reduserte reisetiden fra Bostanlı til Üçkuyular til XNUMX minutter med komfortabel transport, samtidig som de sparer drivstofforbruk.

To ferger kan seile samtidig

İZDENİZ A.Ş. Operasjonssjef Hakan Kurtboğan sa: "Siden begynnelsen av 2021 har vi tjent med fergene våre med en frekvens på 15 minutter. Igjen inkluderte vi Mavi Ege-fergen, som vi leide i september i fjor, i flåten. Nå har vi styrket flåten vår med Mavi Körfez-fergen som vi har leid. Som et resultat av investeringene økte tallet for kjøretøytransport med 81 % sammenlignet med året før. Innbyggerne våre viser stor interesse for sjøtransport. Med igangkjøringen av vår nye ferge, var vi i stand til å forhindre periodisk vedlikehold og reparasjonsperioder og kanselleringer i tilfelle uventede havarier. Igjen vil vi kunne hindre trengsel i kjøretøyets venteplasser ved å løfte to ferger samtidig i rushtiden. På denne måten vil våre innbyggere kunne nå lett i rushtiden uten å vente på vanlige avgangstider. Vi vil kunne sette ut to ferger fra brygga samtidig. Vi opererer for tiden 61 gjensidige flyvninger på linjen Bostanlı-Üçkuyular. Hvis det er etterspørsel fra våre passasjerer i sommermånedene, vil vi kunne flytte de siste flytidene frem fredag ​​og i helgen, sa han.

“Drivstoff- og tidsbesparende”

Betül Gültekin, en av sjåførene som foretrakk sjøtransport i stedet for veitransport, sa: "Vi opplevde store vanskeligheter når det gjelder trafikk. fra Üçkuyular KarşıyakaBilferge virker alltid tryggere for meg i stedet for å oppleve trafikktettheten og stresset på vei til . Jeg kan reise fredelig. Den siste tiden har vi opplevd vanskeligheter med effekten av drivstoffprisøkninger. Drivstoffprisene har steget mye, nå foretrekker jeg ham i denne retningen," sa han. Özhan Özgünay, derimot, sa: «Jeg både sparer tid og hviler mens jeg krysser gaten og har en hyggelig reise. Bensinprisene spiller også en aktiv rolle i min bruk av ferger, sa han.

“Jeg kan finne en ferge når som helst jeg vil”

Sezen Külahlı, som går på jobb hver dag med ferge, sa: "Først og fremst vurderer jeg det økonomisk. Vi gjør betydelige besparelser. Jeg vurderer også tid. Jeg er en forretningsmann, jeg sjekker e-postene mine under reisen, jeg gjør arbeidet mitt. Det hjelper med å planlegge dagen min," sa han.

Selin Ürkmez sa: «Jeg kan reise uten å kaste bort tid i trafikken. Jeg kan finne en ferge når som helst jeg vil, og jeg kan krysse gaten veldig enkelt," sa han.

Hva er gjort for å styrke sjøtransporten?

For å styrke sjøtransporten ble 137 nye ferger tatt i bruk med en investering på 2 millioner lire de siste to og et halvt årene. Navnene på fergene ble bestemt av stemmene til innbyggerne som martyrpolitibetjent Fethi Sekin, som vi mistet i terrorangrepet, og som mesterjournalist Uğur Mumcu. Fergen ved navn Mavi Ege, som ble chartret i september 2021, ble med i flåten. Med lanseringen av Mavi Körfez-fergen 17. januar har antallet ferger som frakter kjøretøy i Gulfen økt til 7.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar