Oppmerksomhet 75 kandidater som skal rekrutteres som TCDD Station Operation Workers!

TCDD rekrutterer 75 stasjonsoperasjonsarbeidere
TCDD rekrutterer 75 stasjonsoperasjonsarbeidere

Dokumentlevering og dato før den muntlige eksamenen av kandidatene på listen sendt av İŞKUR for 75 arbeidere som skal rekrutteres i stasjonsoperasjonskunstavdelingen til de tyrkiske statlige jernbaner (TCDD) arbeidsplasser innenfor provinsgrensene til Istanbul.

Rekruttering av 75 arbeidere i Station Operations Art-avdelingen for arbeidsplasser i Istanbul ble annonsert i İŞKUR mellom 11.01.2022 og 17.01.2022. sendt av İŞKUR for å søke om vår annonserte arbeidsstyrkeforespørsel og ta en muntlig eksamen.
Listen over kandidater på den endelige listen er tilgjengelig på lenken nedenfor.

Hvorvidt kandidatene på den endelige listen før muntlig eksamen oppfyller vilkårene angitt i utlysningen eller ikke, med dokumentene angitt nedenfor, mellom 27.01.2022 - 04.02.2022, i henhold til endelig listerekkefølge, på datoene som er angitt nedenfor, i Human Resources Department i Generaldirektoratet for TCDD Enterprise, Hacıbayram Mah. Hippodrome Cad. Nei: 3 Altındağ / ANKARA-adresse vil bli sjekket og levert.

Det vil bli utarbeidet en rapport om de som ikke oppfyller vilkårene, og İŞKUR vil bli informert om at deres søknad ikke er akseptert.

For dokumentleveringskunngjøring KLIKK HER

For listen over kandidater som skal sende inn dokumenter KLIKK HER

For informasjonsskjemaet for stasjonsdriftsarbeider KLIKK HER

Lignende annonser

1 Kommentar

Yorumlar