Tyrkia fortsetter å stige raskt i det globale mobilspillmarkedet!

Tyrkia fortsetter å stige raskt i det globale mobilspillmarkedet!
Tyrkia fortsetter å stige raskt i det globale mobilspillmarkedet!

Med 78 prosent av den voksne befolkningen som spiller mobilspill, er Tyrkia i ferd med å bli inkubasjonssenteret for globale spillselskaper. AdColony EMEA & LATAM Markedssjef Melisa Matlum sier: "I 2022 forventes det å investere over 550 millioner dollar i den tyrkiske spillindustrien."

Med virkningen av pandemien nådde det globale mobilspillmarkedet 2021 milliarder dollar i omsetning i 180,3. Mobilspillinntektene tok en andel på 93,2 prosent av spillmarkedet med 52 milliarder dollar. Investeringer i den tyrkiske spillindustrien har økt nesten 1 ganger i løpet av det siste 20 året, og nådde $266 millioner. AdColony EMEA & LATAM markedssjef Melisa Matlum sa:

Forventet 550 millioner dollar

«I 2021 brukte 3 milliarder mobilspillere mer enn 178.8 milliarder dollar på alle spill. Det er veldig viktig å kjenne målgruppen i et så stort marked. Den mobile spillerbasen, som utgjør 78 prosent av den voksne befolkningen i vårt land, har gjort Tyrkia til et inkubasjonssenter for globale spillgiganter. I fjor ble Tyrkia et av de 10 beste europeiske landene å investere i. Vi forventer at denne økningen vil fortsette i 2022 og investeringene i den tyrkiske spillindustrien vil overstige 550 millioner dollar.''

Vi brukte 5.3 milliarder timer

AdColony gjennomførte en undersøkelse med Nielsen i 2021 for å forstå mobilspillerpublikummet i Tyrkia. I følge forskningen, mens 78 % av tyrkiske voksne oppgir at de spiller mobilspill, er 52 % av dette publikummet menn og 42 % kvinner. 46 % av tyrkiske mobilspillere spiller mobilspill mer enn 10 timer i uken. De mest spilte mobilspillsjangrene var Puzzle/Trivia/Word Games med en andel på 48 prosent. App Annies mobilrapport, publisert i de første ukene av 2022, avslører også Tyrkias mobilspillpotensiale. Ved utgangen av 2021 ser vi at tyrkiske brukere bruker mer enn 5,3 milliarder timer totalt på mobilspillapplikasjoner. I følge GlobalWebIndex sin forskning utført i første kvartal 2021, oppgir 42.7 % av brukerne at de bruker smarttelefonene sine mer til spill etter pandemien. I tillegg, ifølge Data Portals 2021 Digital Report, foretrekker 16 % av internettbrukerne i alderen 64–83.3 i Tyrkia å spille spill på sine mobile enheter og bruker 61.1 % av tiden sin på mobilspillapplikasjoner på månedlig basis.

Vi er ett av 10 europeiske land

Melisa Matlum, som gjorde oppmerksom på at Tyrkia gikk gjennom sin lyseste periode i mobilspillindustrien, oppsummerte utviklingen i bransjen med følgende ord: «Fortløpende mobilspillinvesteringer i Tyrkia i 2021 gjorde den tyrkiske mobilspillindustrien kjent. verdensomspennende. I fjor ble Tyrkia et av de 10 beste europeiske landene å investere i. Oppkjøpet av Peak Games (2021 milliarder dollar) og Rollic Games (1,8 millioner dollar) i Tyrkia av det amerikanske spillselskapet Zynga i 168 skilte seg ut som de mest slående hendelsene de siste årene. De neste årene vil sektoren vokse enda mer med nye investeringer.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar