ABB BelPLAS produserte nyttig mikroorganisme for rengjøring av innsjøer og dammer

ABB BelPLAS produserte nyttig mikroorganisme for rengjøring av innsjøer og dammer
ABB BelPLAS produserte nyttig mikroorganisme for rengjøring av innsjøer og dammer
Abonner  


Ankara Metropolitan Municipality datterselskap BelPLAS A.Ş. produsert gunstige mikroorganismer innenfor rammen av å bekjempe forurensning i innsjøer og dammer. Det har begynt å bli brukt på mange områder som forbedring av stillestående vann i Ankara, rengjøring av prydbassenger, deodorisering av avfall og søppel, mikrobiell gjødsel og probiotika. Takket være den spesielle blandingen som først ble brukt i Göksu- og Temelli-dammene, ble det oppnådd en forbedring på omtrent 95 prosent i vannkvaliteten.

Ankara Metropolitan Municipality la til en ny til sin menneske- og miljøvennlige praksis.

BelPLAS A.Ş., et datterselskap av Metropolitan Municipality. produsert en spesiell blandingskultur, som er "Microorganism Consortium", for å hindre forurensning, grums og lukt i innsjøer og dammer.

PRODUKTET BRUKES MED VELDIG I MANGE OMRÅDER SOM GJØDSEL OG PROBIOTIKA

Den gunstige mikroorganismen, som er produsert av en blanding av melkesyrebakterier og gjærarter, har begynt å bli brukt i innsjøer og dammer i Başkent.

BelPLAS Inc. Takket være teknologien til fordelaktige mikroorganismer produsert av selskapet, ble vellykkede resultater oppnådd på mange områder som forbedring av stillestående vann, rengjøring av prydbassenger, deodorisering av avfall og søppel, mikrobiell gjødsel og probiotika.

CA 95 PROSENT FORBEDRING I VANNKVALITET

Med den første applikasjonen i Göksu Susuz-dammen i 2020 og Göksu og Temelli-dammen i 2021, ble omtrent 95 prosent forbedring i vannkvaliteten oppnådd.

BelPLAS FoU-sjef Özgün Kırdar påpekte at gunstige mikroorganismer ikke forårsaker noen skade på miljøet, naturen og levende ting, tvert imot, de gagner levende ting med sin probiotiske effekt, og delte følgende informasjon:

– Nyttige mikroorganismer er en blandingskultur av mikroorganismer som består av en blanding av melkesyre, fotosyntetiske stoffer og gjærgruppe som finnes i naturen. I 2020 gjennomførte vi en studie for å forbedre kvalitetsparametrene til vannet i Göksu-dammen og fikk svært vellykkede resultater. Som et resultat av disse studiene gjennomførte vi igjen studier for å forbedre vannkvalitetsparametrene i Göksu- og Temelli-dammene i 2021. Ytelsen viste seg å være veldig bra. Som et resultat av søknaden oppnådde vi 95 prosent forbedringer i vannkvalitetsparametere. Vi reduserte forurensningsparametrene i vannet og skadelige bakterier og skadelige mikroorganismer nærmet seg nesten null. Vi har oppnådd meget vellykkede resultater. Mens vi gjør disse studiene, bruker vi produktet vårt som en væske. I tillegg har vi en søknad i form av gjørmekuler, som vi kaller vanlige svingkuler, og vi påvirker også gjørma i bunnen av innsjøen. Vi utfører disse studiene for å forhindre forurensning, turbiditet og lukt i våre innsjøer og dammer. Vi prøver å bringe førsteklasses vannkvalitetsparametere ved å forbedre kvalitetsparametere og kvalitetsnivåer. Produktet vårt har ingen skade på miljøet, mennesker og dyr. Det forbedrer til og med helsen til levende ting ved å vise en probiotisk effekt."

Kırdar sa også at BelPLAS A.Ş.s egenproduserte Profamik Nature og andre profamiske produkter tilbys for salg online via selskapets nettside.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar