Brukere vil forme Bursa Cepte-mobilapplikasjonen

Brukere vil forme Bursa Cepte-mobilapplikasjonen
Brukere vil forme Bursa Cepte-mobilapplikasjonen
Abonner  


Bursa Metropolitan Municipality oppdaterer sin Bursa Cepte-mobilapplikasjon, som tilbyr mange tjenester på digitale plattformer, i tråd med brukernes meninger. Bursa-beboere som deltok i den utarbeidede undersøkelsen vil kunne formidle sine meninger, forslag og forespørsler angående søknaden.

Metropolitan Municipality, som bruker alle teknologiens muligheter for å yte effektiv, uavbrutt og rask service til innbyggerne, akselererte arbeidet med å heve standarden for nettservice enda mer. Bursa Cepte-applikasjonen, som er implementert i tråd med dette målet og samler mange nettjenester i kommunen under ett tak, oppdateres igjen i tråd med behovene. Brukernes meninger og forslag prioriteres i oppdateringen, som i sin helhet er laget med interne ressurser av programvareutviklerne i Software Branch Directorate i Metropolitan Municipality Information Processing Department. En spørreundersøkelse ble utarbeidet for å finne ut hva slags mobilapplikasjon folket i Bursa ønsker å se. bursa.bel.t er Brukerne som skal delta i undersøkelsen kl

Med den nye Bursa Cepte-applikasjonen, som vil bli formet av meningene til Bursa-innbyggere, er det sikte på at brukere kan dra nytte av nettjenester mer effektivt.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar