Transport- og infrastrukturdepartementet for å rekruttere 3 faste arbeidere

departementet for transport og infrastruktur
departementet for transport og infrastruktur

For å bli ansatt i provinsenhetene til departementet for transport og infrastruktur, vil 4857 (tre) faste arbeidere med tittelen mestersjøfarer rekrutteres gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) innenfor rammen av bestemmelsene i arbeidsloven nr.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

1) nr. 2527 av tyrkisk utenlandsk edel yrke de kan fritt og kunst i Tyrkia, offentlige, private organisasjoner eller med forbehold for bestemmelsene i loven om registrering som å være ansatt i virksomheten for å være en tyrkisk statsborger,
2) Etter å ha fylt 18 år fra søknadsdatoen,

3) Forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, misbruk av tillit, falske konkurs, selv om tilgivelse. ikke å bli dømt for forbrytelsene med å rigge anbudet, rigge til utførelsen av handlingen, hvitvasking av eiendelene som følger av forbrytelsen eller smuglingen,

4) Ikke å bli fratatt å utøve folkerettigheter,

5) For mannlige kandidater; ikke være relatert til militærtjeneste (å ha gjort, suspendert eller unntatt),

6) Ikke har en helsetilstand som forhindrer heltid og skiftarbeid,

7) Ikke motta pensjon, alders- eller invaliditetspensjon fra noen trygdeinstitusjon,

SØKNAD OG EVALUERING AV SØKNADER

1) Kandidater som oppfyller søknadskravene vil kunne søke fra nettstedet (iskur.gov.tr) mellom 24. – 28. januar 2022, fra nærmeste İşkur-servicesenter eller via ALO 170-telefonlinjen.

2) Kandidaten vil selv være ansvarlig for å gjøre søknadsprosessen feilfri, fullstendig og i samsvar med problemstillingene angitt i kunngjøringen.

3) Sammen med de annonserte listene, vil kandidatene bli bedt om å sende inn dokumentene angående de generelle og spesielle betingelsene til adressen "Ministry of Transport and Infrastructure Hakkı Turaylic Caddesi No.5 Emek, Çankaya/ANKARA" personlig eller per post. kazanDen endelige listen over kandidatene vil bli publisert på nettstedet til vårt departement (uab.gov.tr), og ingen skriftlig melding vil bli gitt til kandidatene.

4) De som blir funnet å ha kommet med falske uttalelser eller gitt falske dokumenter under søknaden og prosedyrene, vil ikke bli oppnevnt, ettersom søknadene deres blir ansett som ugyldige. Selv om de har blitt avtalt, blir de kansellert. I tillegg vil det bli sendt inn en kriminell klage til anklagemyndigheten i Ankara om de som har funnet falske uttalelser eller gitt falske dokumenter.

5) Kandidater som ikke oppfyller de kunngjorde søknadskravene vil ikke bli invitert til muntlig eksamen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar