Franske Alstom vil ansette 2022 personer i 7

Franske Alstom vil ansette 2022 personer i 7
Franske Alstom vil ansette 2022 personer i 7

I uttalelsen fra Alstom ble det uttalt at selskapet, hvis totale ordre nådde 2022 milliarder euro fra og med 77,8, vil ansette 6 arbeidere og teknikere, samt 1.500 ingeniører og operatører rundt om i verden, for å møte denne etterspørselen.

Alstom har blitt tildelt Top Employer 14-sertifisering i Europa, Asia-Stillehavet og Nord-Amerika, med sertifiseringer i 2022 land. Dette er Alstoms tredje år på rad i Europa og det andre for de to andre referansemarkedene.

Som en leder innen smart, bærekraftig mobilitet, må Alstom svare på den økende etterspørselen etter grønnere, mer moderne tog-, t-bane- og trikkeflåter over hele verden med optimalisert kapasitet. I uttalelsen fra Alstom ble det uttalt at selskapet, hvis totale ordre nådde 2022 milliarder euro fra og med 77,8, vil ansette 6 arbeidere og teknikere, samt 1.500 ingeniører og operatører rundt om i verden, for å møte denne etterspørselen. Dette inkluderer omtrent 6.000 ingeniører og ledere, for det meste i Europa og Asia-Stillehavet, og omtrent 1.500 arbeidere og teknikere, primært i Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika. Disse ansettelsene er for prosjekter knyttet til vogner, signalering og tjenester. Globalt står ingeniør for halvparten av de faste ledige stillingene.

Anne-Sophie Chauveau-Galas, Human Resources Officer i Alstom, sa: "Vi er ekstremt stolte over å ha mottatt Top Employer-sertifiseringen igjen. Denne utmerkelsen er et vitnesbyrd om vår forpliktelse til å gjøre Alstom til et av de beste arbeidsmiljøene i verden. Drevet av den sterke etterspørselen etter grønn og smart mobilitet, ønsker Alstom, lederen innen bærekraftig mobilitet, å tiltrekke seg 7.500 talenter. Med vår tilstedeværelse i mer enn 70 land, tilbyr vi arbeidsmuligheter i verdensklasse innen produksjon, programvare, engineering og service for de som ønsker å gjøre en konkret forskjell for planeten, forklarer han.

Sertifiserte land: Australia, Belgia, Canada, Kina, Hong Kong, Frankrike, India, Italia, Mexico, Polen, Singapore, Spania, Storbritannia, USA

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar