Hva er NFT? Hva betyr NFT?

Adrian Chestermans kryptotog. Thomas Crown Art
Adrian Chestermans kryptotog. Thomas Crown Art
Abonner  


Nyheten om et digitalt kunstverk som kun eksisterer som en høyoppløselig fil og illustrerer parallellene mellom tradisjonelle penger og kryptovalutaer, er fascinert av alle.

HVA ER NFT? HVA BETYR NFT?

På et veldig høyt nivå er de fleste NFT-er en del av Ethereum-blokkjeden. Ethereum er en kryptovaluta som Bitcoin eller Dogecoin og du kan kjøpe kryptovaluta i Tyrkia, men blokkjeden støtter også disse NFT-ene som lagrer tilleggsinformasjon, slik at den fungerer annerledes enn en ETH-mynt, for eksempel. Det er verdt å merke seg at andre blokkjeder kan implementere sine egne versjoner av NFT.

Kryptotoget, som nå er ute på auksjon på nett, fyller et åpenbart tomrom. Glem ikke-omsettelige tokens som representerer basketballspillere eller bedriftstitaner: La oss se flere kunstverk som representerer penger.

"Selv før kryptotoget gikk på auksjon, hadde vi gode bud fra seriøse kryptoentusiaster og Silicon Valley-investorer som nå best forstår denne eksploderende virtuelle investeringstrenden," sa leder Thomas Crown Art-direktør Stephen Howes. uavhengig internasjonalt kunstbyrå som administrerer salget.

Mens han fortsatt var student ved Royal College of Art i London, åpnet Chesterman sin første utstilling på Liberty's på Regent Street. Utstillinger på Centre Pompidou i Paris og andre store internasjonale gallerier fulgte. Som en allsidig artist har han jobbet med promoteringen av Spielbergs Jurassic Park, settet til Andrew Lloyd-Webbers Sunset Boulevard, kampanjer for Coca Cola, originale design for fornøyelsesparker i De forente arabiske emirater og Kina, og Spiderman-spill for MGA . i Los Angeles; Han har illustrert en rekke bokomslag spesielt for Jackie Collins, Jack Higgins og Dick Francis; Han illustrerte flere musikalske albumomslag, inkludert Motorheads anerkjente Bomber-omslag, album og bokomslag for The Meaning of Life for Monty Python-teamet, og Chris Reas anerkjente albumomslaget The Road to Hell og mange andre prosjekter. Når det gjelder Chestermans digitale kunstverk The Crypto Train, erkjenner Stephen Howes at det fortsatt er mange NFT-skeptikere på markedet.

Han gjentar dette: «De som avviste ideen om kunst i kun digital form ville være de samme som de som avviste potensialet til internett på 90-tallet og sa at Amazon «ikke fanger opp som nettforhandler» i 2000-tallet. be om."

Den britiske kunstneren Adrian Chesterman, skaperen av The Crypto Train, forklarer sin visuelle metafor om å bygge bro mellom tradisjonelle pengemekanismer og den nye virtuelle verdenen til Bitcoin og Ethereum: «Jeg trodde et lokomotiv var det perfekte kjøretøyet å kjøre. Den skildrer en slik metafysisk reise, siden den er en landbasert maskin som beveger seg raskt og hele tiden skyver i én retning ... fremover.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar