İzmir flyplass vil bli et attraksjonssenter med Direct İzmir Project

İzmir turisme vil vokse med 'Direct İzmir'-prosjektet
İzmir turisme vil vokse med 'Direct İzmir'-prosjektet
Abonner  


Direkte İzmir-prosjekt, implementert av İzmir Foundation med støtte fra İzmir Metropolitan Municipality for å øke turistpotensialet i byen, ble introdusert ved den historiske kullgassfabrikken. President Tunç Soyer uttalte at de etablerte nettstedet directizmir.com, der direkteflyvninger fra Izmir til verden og fra verden til Izmir promoteres, og sa: "Vi er forpliktet til å promotere flyvningene til alle flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger fra Izmir, i Tyrkia og rundt om i verden. Vi vil være i stand til å øke turismen i Izmir til tross for pandemien," sa han.

Izmir Metropolitan Municipality og Izmir Foundation-president Tunç Soyer har implementert et nytt prosjekt kalt "Direct Izmir" i tråd med målet om å øke turistpotensialet i byen. Nettstedet directizmir.com, som promoterer direkteflyvninger fra Izmir til verden og fra verden til Izmir, ble tatt i bruk med partnerskapsprotokollen signert av Izmir Foundation og Corendon Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress Airlines og Turkish Airlines.

I tillegg til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, deltok Buca-ordfører Erhan Kılıç, Çiğli-ordfører Utku Gümrükçü, Gaziemir-ordfører Halil Arda, Dikili-ordfører Adil Kırgöz, TAV Aegean General Manager Erkan Balcı, Pegasus, Pegasus på Project's introductory Airlines-møtet på Project's Introductory Airlines. Salgs- og nettverksplanleggingsdirektør Emre Pekesen, Corendon Airlines kommersiell direktør Mine Aslan, SunExpress Airlines kommersiell direktør Peter Glade, Turkish Airlines İzmir salgssjef Ömer Uzun, İzmir Metropolitan Municipality varaordfører Mustafa Özuslu, İzmir Metropolitan Municipality generalsekretær Dr. Buğra Gökçe, byråkrater fra İzmir Metropolitan Municipality, representanter for kamre og ikke-statlige organisasjoner, ambassadører og konsuler, og mange sektorrepresentanter deltok.

Izmir vil aldri svikte denne tilliten

Ordfører i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, sa: "Direkte İzmir betyr et skritt nærmere for oss å bryte skallet til İzmir og møte verden. Hvis İzmir ikke kan bryte skallet, begynner det å bevege seg bort fra kvaliteten, visjonen og rikdommen av å være en verdensby. Derfor, jo mer İzmir bryter skallet sitt og møter verden, jo mer beriker det sine verdensbytrekk. Dette er den mest verdifulle betydningen av dette møtet for oss.»

Målet er å forbedre transportmulighetene i tre trinn

Soyer sa at de kom sammen for et prosjekt som vil styrke direkte transportalternativer til İzmir med fly, og sa: "Vårt Direct İzmir-prosjekt tar sikte på å forbedre direkte transportmuligheter til İzmir i tre trinn: Først av alt tar vi sikte på å sikre at flyvningene som er i salg, men som ennå ikke har nådd tilstrekkelig antall passasjerer, kan fortsette uavbrutt. I det andre trinnet tar vi sikte på å gjøre İzmir til en by som tiltrekker seg turister i 12 måneder av året ved å spre direkteflyvningene kun i sommersesongen gjennom hele året. I det tredje og siste trinnet har vi som mål å åpne nye destinasjoner med direktefly fra Izmir. På denne måten åpner vi døren for besøkende fra forskjellige byer i verden for å møte den naturlige og kulturelle arven til İzmir.»

Izmir lufthavn vil bli et nytt attraksjonssenter

President Soyer sa at de jobber i koordinering med interessentene i Izmir for å nå alle disse målene, "Vi handler sammen med TAV, som tilfører verdi til SunExpress Airlines, Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines og Adnan Menderes Airport. Dette arbeidet, som vil gjøre Izmir lufthavn til et nytt attraksjonssenter, vil bidra ikke bare til Izmir, men også til turismen i hele Egeerhavet og landet vårt. Fra og med denne måneden er rutefly direkte til 49 nasjonale og internasjonale destinasjoner tilgjengelig fra Izmir Adnan Menderes lufthavn. Nye destinasjoner som Beirut, Genève, Milano, Skopje og Nantes vil bli lagt til disse byene neste sommer. Protokollen vi signerte i dag er et veldig viktig første skritt for å øke antall flyreiser og destinasjoner. Med denne protokollen er vi forpliktet til å promotere flyvningene til alle flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger fra Izmir i Tyrkia og rundt om i verden.

Alle non-stop-punkter kan sees i sin mest oppdaterte form.

President Soyer understreket at de har etablert et nettsted kalt Directizmir.com, som inkluderer alle destinasjoner med direktefly fra Izmir, og fortsatte sine ord som følger: «Takket være denne siden vil innbyggerne våre kunne lære alle punktene som kan flys. direkte fra Izmir i den mest oppdaterte formen og raskt. Det er vår plikt å beskytte alle institusjoner som arbeider for å øke velferden til Izmir. Vi står ved våre flyselskaper som investerer i İzmir til slutten. I dag er jeg stolt over å ta Izmir-turismen ett skritt videre med sikre steg og sammen med alle våre interessenter. Takket være dette partnerskapet tror jeg at vi vil være i stand til å øke turismen i Izmir til tross for pandemien.»

"Vi etablerte Tyrkias første pålitelige destinasjonssystem"

Ordfører Soyer la vekt på at de fortsetter å jobbe med all sin makt for å avsløre det enorme potensialet til turisme i Izmir, slik han lovet før han tiltrådte i sin tale, «Vi publiserte Izmir-turismestrategien i begynnelsen av 2021 med partnerskapet til Izmir Metropolitan Municipality, Izmir Development Agency og Izmir Foundation. Nå, uansett hva som står i denne strategien, implementerer vi den en etter en med våre interessenter i byen. I denne prosessen ble vi den første byen i Tyrkia som etablerte den digitale turismeinfrastrukturen. Vi publiserte Visitİzmir-mobilapplikasjonen og tilbød den til befolkningen i Izmir, turister og industrien. Vi har implementert Tyrkias første pålitelige destinasjonssystem, Orange Circle-hygienesertifikatet, for å støtte industrien som har blitt dypt rystet av pandemien.»

Vi vil være vertskap for det første skipet i Izmir havn i mars.

Ordfører Soyer understreker at de har etablert et avleveringssted for passasjerer for turbusser på Konak Square og åpnet turistinformasjonskontorer i Alsancak, Kültürpark og Kemeraltı i tråd med kravene fra sektorrepresentantene, sa ordfører Soyer: "Antallet av turistinformasjonskontorene våre vil øke i hele İzmir i løpet av de kommende månedene. Vi startet İzmir Heritage of the World-programmet for å gjøre İzmirs natur- og kulturarv kjent i verdensskala. Sammen med Kemeraltı, Gediz-deltaet, genovesiske slott og Birgi vil antallet UNESCOs verdensarvsteder i İzmir øke fra to til seks. Vi samarbeider med provinsdirektoratet for kultur og turisme, TÜRSAB, İzmir handelskammer og shippingkammeret, for å gjøre İzmir til en viktig cruisehavn igjen. År senere vil vi være vertskap for det første skipet i Izmir havn i mars. Hvis det ikke oppstår uventede problemer på grunn av pandemien, har vi som mål å bruke året 29 til det fulle når det gjelder cruiseturisme med totalt 2022 flyavganger.

Aslan: Et viktig skritt mot merkevarebygging

Corendon Airlines kommersielle direktør Mine Aslan sa: "Vi er klar over viktigheten av İzmir for turisme før turisme er viktig for İzmir. Med denne bevisstheten fortsetter vi våre flyvninger fra Izmir, som vi startet i 2019, uten pause, og vi vil hele tiden støtte økningen i denne veien. Denne nettsiden er en veldig nyttig plattform for å finne direktefly i Izmir. Vi ønsker at dette konkrete steget mot merkevarebygging skal være fordelaktig og gunstig for alle. Europeiske turister kjenner veldig godt de historiske, kulturelle og naturlige skjønnhetene til Izmir. Vårt håp er at Izmir vil bli et feriemerke ikke bare i Europa, men også i hele verden, på stedet det virkelig fortjener.»

Alle direktefly er lett tilgjengelige.

Pegasus Airlines salgs- og nettverksplanleggingsdirektør Emre Pekesen uttalte at İzmir er en veldig spesiell by og sa: "Vi organiserer direkteflyvninger fra İzmir til mange nasjonale og internasjonale byer. Alle direktefly fra Izmir vil nå være lett tilgjengelig via directizmir.com. Jeg vil gjerne uttrykke min oppriktige takk til alle som har bidratt til dette nyttige prosjektet, implementert i samarbeid med İzmir Metropolitan Municipality og İzmir Foundation. Arbeidet vårt fortsetter i full fart for å øke antallet flyvninger vi vil gjøre fra Izmir i nær fremtid.»

Glade: Vi vil fortsette å støtte reiselivet

SunExpress Airlines kommersielle direktør Peter Glade sa: "Direct İzmir er et veldig viktig initiativ for å øke turismepotensialet i byen og for alle flyselskaper som flyr til İzmir, İzmir-innbyggere og gjester som ønsker å besøke byen. Som hovedselskapet til Izmir er vi det flyselskapet som tilbyr flest direkteflyvninger fra Izmir på innenlandske og internasjonale linjer. Denne sommeren vil vi ha direktefly til Izmir fra 17 destinasjoner i 33 land og 16 innenlandsdestinasjoner. Som en del av vår vekststrategi i Izmir, vil vi fortsette å støtte turisme ved å tilby flere flyforbindelser, legge til nye destinasjoner og øke kapasiteten vår.»

Lang: en motivasjonsstudie

Turkish Airlines İzmir salgssjef Ömer Uzun sa: "Jeg ønsker at 2022 skal være et år der de negative effektene av pandemien vil forsvinne. I håp om at vår bransje også vil komme seg raskt med normalisering, tror jeg at denne organisasjonen vil gi et motiverende og positivt bidrag til bransjen i årets første dager, og jeg vil gjerne takke Izmir Publicity Foundation og alle de som har bidratt, spesielt vår Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer.

Direct Izmir: 49 forskjellige punkter har oppdatert tariffinformasjon

nettstedet directizmir.com skiller seg ut som den eneste adressen hvor innbyggere i Izmir kan se direktefly. Brukere kan se alle byene de kan fly direkte fra Izmir til et hvilket som helst sted i verden via directizmir.com. Fra og med publiseringsøyeblikket er nettstedet, som inneholder oppdatert tariffinformasjon for totalt 26 forskjellige destinasjoner, 23 byer i utlandet og 49 byer i Tyrkia, vert for mange flyselskaper. Med sommersesongen vil nye flyvninger inkludert Beirut, Genève, Helsinki, Kiev, Kayseri, Milano, Nantes, Oslo og Skopje bli lagt til siden. Kun rutefly er tilgjengelig på Directizmir.com. Utenom de flyvningene som er nevnt her, kan reisebyråer kontaktes for å få informasjon om charterfly.

directizmir.com ble utarbeidet i tråd med forventningene til luftfartsindustrien, med støtte fra Izmir Metropolitan Municipality, sammen med institusjonene under Izmir Foundation, flyselskaper og andre interessenter i industrien. Med dette prosjektet, som tar sikte på å legge til rette for direkte transportmuligheter i Izmir med fly, har det som mål å åpne nye destinasjoner med direkteflyvninger fra Izmir, å øke antall og frekvens av eksisterende destinasjoner, å spre sesongbaserte flyvninger gjennom året og å øke bevissthet om destinasjonene med direktefly blant Izmir-innbyggere.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar