Traineer ved KOMEK Lær å lage og fly UAV

Traineer ved KOMEK Lær å lage og fly UAV
Traineer ved KOMEK Lær å lage og fly UAV
Abonner  


Praktikanter som deltar på det radiostyrte modellflykurset som ble åpnet i Konya Metropolitan Municipality Vocational Training Courses (KOMEK), lærer hvordan man bygger og flyr ubemannede luftfartøyer. Ordfører i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, sa at på slutten av treningene ga de også utstyrsstøtte til lagene som skal delta i konkurranser som TEKNOFEST, og sa at de åpnet horisonten til unge mennesker med nye generasjons kurs.

Ordfører i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, uttalte at ubemannede luftfartøyer, som blir mer og mer utbredt i dag, vil komme mer inn i menneskelivet i mange områder i nær fremtid, og at det også gis opplæring i dette området. President Altay sa: «I tillegg til de manuelle ferdighetene til våre traineer; flyprinsipp, aerodynamikk, styrke, flysikkerhetsregler og hvordan flyets hjelpedeler beveger seg forklares i praksis. Aileron-Elevator-Rudder-Flap-Gas-systemer, som er flyhjelpedeler, vises også i praksis." sa.

På slutten av treningene vil lagene som skal delta i viktige konkurranser som TEKNOFEST; Bemerker at utstyrsstøtte som telemetri, autopilot og bildebehandlingssystemer også tilbys, la styreleder Altay til at som KOMEK vil de fortsette å åpne horisonten til unge mennesker med nye generasjons kurs.

I treningene som ble deltatt av studentene ved Institutt for flyteknikk, vedlikehold av flyskrog, elektrisk elektronikk, mekatronikk, maskinteknikk og luftfartsledelse, fløy traineene UAV-ene de bygde ved Alaaddin KOMEK i regionen der flytillatelsen ble gitt i Selçuklu Sarayköy-distriktet.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar