GÜNSEL, TRNCs innenriksbil, tar sin plass i Metaverse-verdenen!

GÜNSEL, TRNCs innenriksbil, tar sin plass i Metaverse-verdenen!
GÜNSEL, TRNCs innenriksbil, tar sin plass i Metaverse-verdenen!
Abonner  


Utviklet i den tyrkiske republikken Nord-Kypros, GÜNSEL, elbilmerket i Middelhavet, går inn i virtual reality-universet med sitt Showroom i Decentraland, en av de stigende metaverse-plattformene.

Blant den teknologiske utviklingen som vil forme verdens fremtid, skiller «metaverset» seg inn i livene våre med elbilen og Web 3.0. Utviklet i den tyrkiske republikken Nord-Kypros, GÜNSEL, elbilmerket i Middelhavet, kombinerer disse to teknologiene ved å bringe elbilopplevelsen til et av de viktigste virtuelle virkelighetsuniversene med sitt Showroom som skal bygges på landet det kjøpte i. Decentraland, en av de stigende metaverse-plattformene.

GÜNSEL Showroom er i Decentraland!

Den metaverse verden, som fortsatt er under utvikling, forventes å bringe brukeropplevelser og kjøpsvaner til virtual reality-universet i stor grad i fremtiden. GÜNSEL har som mål å bringe sin første modell B9 og andre modell J9 sammen med verden gjennom dette nye universet med sitt showroom i Decentraland før masseproduksjon. Parallelt med utviklingen av teknologi, har GÜNSEL også som mål å skape et "GÜNSEL Interaction Center" hvor prøvekjøringer kan gjøres med kjøretøy i det virtuelle universet, sammen med fremskritt som skal oppleves i det metaverse universet.

Brukere som kjøper fra GÜNSEL NFTs i Decentraland, en Ethereum-basert tjeneste, vil også ha prioriterte kjøpsrettigheter fra GÜNSEL B9s, som kommer i salg med oppstart av masseproduksjon.

Grenser og vegger forsvinner med Metaverset

Metaverset, hvor utvidede virkelighetsfunksjoner vil utvikle seg videre i fremtiden, fjerner grensene for den virkelige verden for merker og brukere. Metaverse-plattformer, hvor mange brukere fra forskjellige deler av verden vil være tilstede samtidig med sine virtuelle karakterer, gjør ikke bare landegrenser, men også fysiske begrensninger og vegger uviktige. Av denne grunn blir GÜNSEL kvitt fysiske vegger i sitt showroom i Decentraland, og tilbyr brukerne en mye bedre og uanstrengt visningsmulighet.

I GÜNSEL Showroom, Middelhavet av blå og turkise toner; Plattformen som GÜNSEL B9 og J9 er plassert på symboliserer øya Kypros. Kretssporene på plattformen designet som en bro symboliserer at GÜNSEL skal produsere elbiler og båndene som merket, som ble født i TRNC, etablerte med verden.

prof. Dr. İrfan Suat Günsel: «Vi vil bringe vår GÜNSEL sammen med våre potensielle brukere over hele verden gjennom virtuelle virkelighetsuniverser.For å si at GÜNSEL er et av initiativene som vil forme fremtiden til verden som en del av elbilrevolusjonen, har styret i Near East Incorporation og GÜNSELs styreleder Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sa: "En av de teknologiske utviklingene som vil forme de neste 50 årene av verden er utvilsomt metaversen. Med GÜNSEL Showroom, som vil være lokalisert i Decentraland, en av de viktigste plattformene på dette feltet, har vi tatt vår plass i dette stadig voksende universet.» Minner om at GÜNSEL er en elbil utviklet i TRNC, og Prof. Dr. Günsel sa: "Metaverse-universer gir muligheten til å bringe produktet og teknologien du har utviklet sammen med brukere over hele verden på samme tid, selv om du er i den ene enden av verden i det virkelige liv, ved å fjerne grenser. Vi vil bringe vår GÜNSEL sammen med våre potensielle brukere over hele verden gjennom virtuelle virkelighetsuniverser."

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel forklarte deres Metaverse-strategi, "Mens vi vil presentere de første modellene av vår GÜNSEL, B9 og J9, for brukerne i showroomet vårt, som vi åpnet i Metaverse, vil vi også stille ut GÜNSEL NFT-er og legge dem ut for salg . Brukere som kjøper GÜNSEL NFT-er vil også ha prioriterte kjøpsrettigheter for våre kjøretøyer som vi vil legge ut for salg når vi starter masseproduksjon. I vårt Showroom, som vi åpnet i virtual reality-universet med utviklingen av teknologien til Metaverse-plattformer, vil brukerne også få muligheten til å teste og oppleve GÜNSEL-kjøretøyer”.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar