Mengden sosial og økonomisk støtte (SED)-bistand økt! Hvor mye penger var 2022 HIA-støtte?

Mengden sosial og økonomisk støtte (SED)-bistand økt! Hvor mye penger var 2022 HIA-støtte?
Mengden sosial og økonomisk støtte (SED)-bistand økt! Hvor mye penger var 2022 HIA-støtte?
Abonner  


"Denne måneden økte vi gjennomsnittsbeløpet for sosial og økonomisk støtte (SED) vi betaler for barna til familiene våre i nød fra 1259 lira til 1611 lira," sa Yanik, minister for familie og sosiale tjenester. I januar vil vi sette inn totalt 234 millioner 666 tusen TL på familienes kontoer.» sa

Derya Yanık, minister for familie og sosiale tjenester, uttalte at beløpet for sosial og økonomisk støtte (SED) utbetalt til familier som trenger for å dekke skoleutgiftene og andre behov til barna deres er økt fra 1259 TL til 1611 TL for hvert barn denne måneden, i tråd med forskriften om tjenestemannslønn. Minister Yanık uttalte at utbetalingene har startet, og bemerket at totalt 234 millioner 666 tusen TL vil bli satt inn på familienes kontoer denne måneden.

Minister Yanık sa at departementet for familie og sosiale tjenester har mange sosiale tjenester for trengende, at SED også betales for å støtte barn.

Minister Yanık sa at med SED, som er en familieorientert sosialtjenestemodell, har de som mål å forhindre at barn vokser opp fra familiene sine av økonomiske årsaker:

"Med vår SED-tjeneste har vi som mål å beskytte familiens integritet til våre familier i nød. Vi bryr oss om barnas oppvekst som friske individer sammen med familiene sine, ved å hindre dem i å flytte fra familiene sine og vokse opp i ulike miljøer på grunn av økonomiske årsaker. Med SED kan familier i nød møte barnas andre behov, spesielt utdanning. Samtidig gir vi barna våre mulighet til å delta i sosiale og kulturelle aktiviteter. SED-beløpet fastsettes på nytt hvert år i januar og juli. Denne måneden økte vi det gjennomsnittlige SED-beløpet vi betaler for barna til våre familier i nød fra 1259 lire til 1611 lire. I januar vil vi sette inn totalt 234 millioner 666 tusen TL på familienes kontoer.»

Minister Yanık uttalte at utbetalingene vil være fullført innen 15. januar at 142 tusen barn hadde nytte av SED-tjenesten.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar