Game Development Winter Camp startet i IT Valley

Game Development Winter Camp startet i IT Valley
Game Development Winter Camp startet i IT Valley

Det er stor interesse for leirene i regi av Bilişim Vadisi DIGIAGE, Digital Animation og Game Center for alle gründere som ønsker å utvikle spill. Totalt 23 gründere fra 22 lag fra 32 provinser deltok på OG'20 DIGIAGE Winter Camp, som startet 165. januar. Det ble gjort et utvalg fra rundt 200 søknader til leiren, som hadde mer enn 1500 fysiske deltakere, sammen med organisasjons- og mentorteam.

I denne leiren, hvor det er mer enn 900 online deltakelser så vel som fysisk deltakelse, vil vi kollektivt bidra til spillutviklingsøkosystemet i Tyrkia på den nasjonale og globale arenaen. kazanç vil bli gitt. Campen, som fortsetter intensivt i IT-dalen, avsluttes 29. januar med presentasjon av de digitale spillene som ble produsert på dagen for investorene og støttespillerne.

UNDER ETT TAK

Informatics Valley, som samler alle brikkene i spillutviklingsøkosystemet, samler spillutviklere, programvareutviklere og designere under ett tak med DIGIAGE Game Camp den organiserer. Spillutviklere, som har sjansen til å motta støtte fra akademikere og viktige representanter for industrien som deltar på leiren fra utlandet ved hjelp av digitale plattformer, kan også presentere spillene de har begynt å utvikle som et team, uten noen temabegrensninger.

MENNESKELIG RESSURS

Direktør Emre Yıldız for Informatics Valley DIGIAGE uttalte at de fokuserte på menneskelige ressurser, investeringsprosesser, kommersialisering og markedsføring på leiren og sa: "Senteret vårt hjelper til med å lage et veikart for fremtiden til industrien med slike arrangementer det organiserer. Det gir grunnlaget for å maksimere offentlig-privat støtte til utdanning, teambygging, investering og kommersialisering av spill for økosystemet." sa.

TILGANG TIL TEKNOLOGI

Yıldız understreket at de legger stor vekt på lett tilgjengelig utdanning på dette feltet, og sa: «Game Start-Up Accounting, Game Start Up Law, Game Start Up Incentives og tilgang til finansiering er hovedfokusene våre. Bortsett fra disse, har vi som mål å eliminere problemet med tilgang til teknologi med både kontorfasiliteter og datalaboratorier med inkubasjonssenteret vi har etablert i IT-dalen.» han sa.

ALLE HAR MULIGHET

Yıldız la merke til at Bilişim Vadisi Venture Capital Investment Fund også vil investere i spillgründere, og sa: "Vi ringer alle spillutviklere i Tyrkia. Vi har også ringt alle spill- og mobilapplikasjonsselskaper som har utviklet spillene sine, har inntekter og har potensial til å bli globale. Dette er Tyrkias informatikkdal, det er en mulighet og mulighet for alle." sa.

SIDEN 2019

Informatics Valley, Tyrkias rettmessige posisjonering i det raskt voksende digitale spillfeltet i verden, finne en samtalepartner etter statens vilje for unge mennesker som utvikler seg på dette feltet, bestemme utviklingsprosessene som passer for behovene til sektoren, spillet Tyrkia fortjener en økonomi som når hundrevis av milliarder av dollar og vokser dag for dag. Den har organisert spillutviklingsleirer siden 2019 for å få sin del. Mange førsteplasser ble oppnådd for Tyrkia i leirene som ble holdt sammen med organisasjonen Digital Turkish Games Platform DiTOP in the Future with Games. I leirene som samler kino-, animasjons- og spillsektorene, tok tusenvis av unge universitetsstudenter sine karrierevalg til fordel for digital innholdsproduksjon og begynte å produsere for den kreative kulturindustrien.

MER ENN 10 TUSEN UNGE MØTE

Prosessen, som startet med spillutviklingsleirene, førte til fremveksten av DIGIAGE-merket under paraplyen til Bilişim Vadisi med støtte fra departementet for industri og teknologi. Takket være leirene fant hundrevis av unge jobbmuligheter i sektoren, mens de nye spillstudioene og økosystemet skapte nye aktører. kazanvar. Mer enn 5 tusen unge mennesker har deltatt i 10 leire organisert så langt. Takket være leirene ble det etablert mer enn 50 studioer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar