En 'suvenirbillett' fra Konya Karaman høyhastighetslinje ble presentert til Pezük

En 'suvenirbillett' fra Konya-Karaman høyhastighetsjernbanelinje ble presentert til Pezük
En 'suvenirbillett' fra Konya-Karaman høyhastighetsjernbanelinje ble presentert til Pezük
Abonner  


En spesiell "Minnebillett" ble utstedt for starten av høyhastighetstog på høyhastighetstoglinjen Konya-Karaman, som ble åpnet 8. januar 2022 med deltakelse av president Recep Tayyip Erdoğan og transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu.

Suvenirbillett, assisterende daglig leder Şinasi Kazancioglu, sjef for passasjeravdelingen Erhan Tepe presenterte den for daglig leder Hasan Pezük.

Hasan Pezük, daglig leder for TCDD Taşımacılık A.Ş, sa: "8. januar 2022 vil ta sin plass som en milepæl i den tyrkiske jernbanehistorien. En 1213 kilometer lang høyhastighetsbanelinje er lagt til vår 102 kilometer høyhastighetsbanelinje, og det vil ta bare 2 timer og 40 minutter å nå Karaman fra Ankara, og 50 minutter å nå Karaman fra Konya på 40 minutter. Igjen, en passasjer som går ombord fra Istanbul ankommer Karaman om 6 timer. Denne linjen er en milepæl ikke bare for persontransport, men også for godstransporten vår. Begge togene våre skal kjøre på denne linjen. Før høyhastighetstogprosjektet hadde jernbanelinjen en kapasitet på 26 doble toglinjer, og med slutten av prosjektet økte linjekapasiteten til 60 dobbelttog. Fra Karaman vil denne linjen strekke seg til Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, så ansiktet og skjebnen til hver by som nås med høyhastighetstoget vil endre seg.» sa.

Pezük sa: "Som TCDD Tasimacilik er vi glade og glade for å tilby våre innbyggere en komfortabel, trygg og komfortabel reise med det stadig voksende avanserte jernbanenettet. Jeg sender min kjærlighet til alle mine jernbanekolleger som legger sin innsats i denne vakre tjenesten. Takk for suvenirbilletten. ' han sa.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar