Trafikkregulering på Manas Boulevard

Trafikkregulering på Manas Boulevard
Trafikkregulering på Manas Boulevard
Abonner  


Som en del av rengjørings-, vedlikeholds- og reparasjonsarbeidene som skal utføres ved İzmir Main Belt Canal-samleren, fra og med torsdag 13. januar, vil trafikkmønstrene til 3 forskjellige punkter på Manas Boulevard bli endret. Det er lagt opp til at trafikkmønsteret skal normaliseres innen 3 måneder.

Rengjørings-, vedlikeholds- og reparasjonsarbeid starter i İzmir Main Belt Canal av İzmir Metropolitan Municipality İZSU General Directorate. Starter fra krysset mellom Fatih Caddesi og 2821st, Fatih Caddesi, Manas Boulevard, Symrna Square, Bayraklı Rensearbeid vil bli utført mellom avløpspumpestasjonen. Innenfor arbeidene vil det fra og med torsdag 13. januar bli gjort endringer i trafikkmønsteret.

Retningen fra Manas Boulevard til Konak på gatenivå 1586/8 er i 60 dager, i krysset mellom Haydar Aliyev-gaten til Manas Boulevard er ett kjørefelt til Konak i 30 dager, og ett kjørefelt fra Fatih Caddesi til Şehitler Caddesi er Det vil bli stengt for biltrafikk i 10 dager.

Det er planlagt at rengjørings-, vedlikeholds- og reparasjonsarbeidene skal være fullført innen 3 måneder og trafikkordren vil gå tilbake til normalen.

Trafikkordning i Manas Boulevard

Vær den første til å kommentere

Yorumlar