TÜRASAŞ skal rekruttere 45 faste arbeidere

TURASAS
TURASAS
Abonner  


Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) som skal ansettes i våre Sakarya og Sivas regionale direktorater som er tilknyttet Generaldirektoratet, innenfor rammen av bestemmelsene i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes på offentlige institusjoner og organisasjoner gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR), underlagt arbeidsloven nr. 4857. Ansatte vil bli rekruttert til å jobbe med en midlertidig arbeidskontrakt.

For detaljer om annonse KLIKK HER

I arbeidstakere som skal rekrutteres;

1. Forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om de er benådet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og denne ordens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelser, tyveri, bedrageri, forfalskning, tillitsbrudd, uredelig konkurs Ikke å bli dømt for rigging av anbudet, rigging av ytelsen, hvitvasking av eiendomsverdier som stammer fra forbrytelsen eller smugling,

2. Søknader fra de som blir sagt opp fra jobben eller yrket og de som er fratatt offentlige rettigheter i samsvar med den relevante disiplinærlovgivningen til offentlige institusjoner og organisasjoner vil ikke bli akseptert,

3. ikke har mottatt pensjons-, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon,

4. Å være over 18 år og ikke over 25 år på kunngjøringsdatoen,

5. Ikke å være relatert til militærtjeneste (å ha utført, suspendert eller fritatt),

6. I de typer tjenester/yrker som kreves av Sakarya og Sivas regionale direktorater tilknyttet vårt generaldirektorat, vil anskaffelser gjøres på provins-/distriktsnivå. I søknadene vil det tas hensyn til adressene til personene som er registrert i det adressebaserte folkeregistersystemet.

7. For å ha det angitte utdanningsnivået den dagen kunngjøringen ble offentliggjort,

8. Kandidater som ikke har de kvalifikasjoner som kreves for ansettelse som følge av utplasseringen og de som har kommet med falske, villedende eller falske utsagn og satt inn i sine preferanser vil ikke bli oppnevnt. Selv om det er gjort, vil oppdragsprosessen bli kansellert. Kandidater som ikke leverer de nødvendige dokumentene i rett tid, selv om de oppfyller kvalifikasjonene og betingelsene for stillingene de er plassert i, vil ikke bli oppnevnt,

9. Prøvetiden for arbeidstakerne som skal rekrutteres er 4 måneder, og arbeidskontrakten til de som ikke lykkes innenfor prøveperioden vil bli avsluttet uten kompensasjon, uten å vente på varselperioden,

10. Kandidater anses å ha akseptert å jobbe natt, arbeid i skift, ikke ha en allergisk sykdom som hindrer dem i å utføre sine plikter, og å utføre andre arbeider som administrasjonen vil gi i henhold til deres tittel,

11. Å dokumentere at han ikke har noen fysiske, psykiske og åndelige helseproblemer som hindrer ham i å utføre sin plikt kontinuerlig, og at han kan jobbe i de jobbene som er definert i Tungt og farlig arbeid. kazanvil bli forespurt fra kandidatene for øyeblikket) betingelser søkes.

SØKNADSMETODE, STED OG DATO, DOKUMENT INNGIVELSE

1. Søknader vil bli gjort online via nettstedet til det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) mellom 10.01.2022 – 14.

2. Hver kandidat vil kunne søke på kun én arbeidsplass og profesjon fra listen publisert på İŞKUR-nettstedet.

3. Arbeiderne som skal rekrutteres til de påkrevde tjenestetypene fastsettes ved en notartegning og en muntlig eksamen.

4. Notarius loddtrekning vil finne sted fredag ​​21 kl. 01:2022 i vårt generaldirektorat, med hensyn til tiltakene som er tatt innenfor rammen av bekjempelse av covid-15-epidemien.

5. Resultatene av trekningen og andre kunngjøringer vil bli annonsert på turasas.gov.tr, og ingen skriftlig melding vil bli gitt til kandidatene.

6. I tilfelle endring av dato og sted for tegningen, vil en kunngjøring bli gjort på turasas.gov.tr.

7. Rett til å bli oppnevnt kazanArkivforskning vil bli utført i samsvar med "Sikkerhetsundersøkelse og arkivforskningslov" nr. 7315.
8. Den personen hvis navn trekkes som følge av loddtrekningen og har rett til å bli oppnevnt kazanDokumentene som er forespurt fra kandidatene, sted og dato for levering av dokumentene og andre spørsmål vil bli annonsert på turasas.gov.tr.

turasas vil rekruttere fast ansatte

Vær den første til å kommentere

Yorumlar