Tyrkisk krigsindustrihistorisk symposium skal holdes

Tyrkisk krigsindustrihistorisk symposium skal holdes
Tyrkisk krigsindustrihistorisk symposium skal holdes

Turkish War Industry History Symposium vil bli organisert i samarbeid med Defence Industry Academy, National Defense University og Turkish Historical Society.

Turkish War Industry History Symposium, som har som mål å være en kilde for studiene om historien til den tyrkiske krigsindustrien, for å danne grunnlaget for studiene og for å samle forskerne som jobber med den tyrkiske krigsindustrien, vil bli holdt i Istanbul 12.–14. mai 2022.

I prosessen fra antikken til i dag, om den tyrkiske militærhistorien og historien til militærteknologi, krigsutstyr, militærindustriinstitusjoner, enkeltpersoner som arbeider innen militærindustri, litteraturgjennomgang, biografiske studier, institusjonell historie, interkulturell interaksjon. For informasjon og søknad om symposiet Klikk her.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar