YouTube Gratis visninger som øker nettsteder

YouTube Gratis visninger som øker nettsteder
YouTube Gratis visninger som øker nettsteder

Først av alt, husk at vi ikke anbefaler disse systemene. Det er litt som et sektriks, og vanligvis ser brukere de første 15 sekundene av videoen din og går. Dette fører til at gjennomsnittlig seertid reduseres. Derfor er det mindre sannsynlig at du vises på anbefalte videoer.

YoutubeHvis du ønsker å laste opp en video og nå et høyt antall visninger, er det mulig å gjøre dette på forskjellige måter. En av disse måtene YouTube gratis seerforsterkersider. Det generelle arbeidsprinsippet for disse nettstedene er som følger; Du gis en viss mengde kreditt og med denne kreditten din YouTube videoen din vises til andre brukere. Når kreditten din går tom eller du vil øke din eksisterende kreditt, må du se andre brukeres videoer eller kjøpe kreditter. På denne måten øker både du og andres kanaler antall visninger. Nedenfor har vi listet opp nettstedene der du kan bruke denne tjenesten.

websyndic.com

Nei på denne sidentube Du har muligheten til å få klokken din sett av folk i regionen du velger. Du kan for eksempel bare vise videoene dine til brukere i Tyrkia. Kreditt med videoene som nettstedet vil vise deg kazanDu kan ha rett til å bli sett ved å kjøpe kreditter så godt som mulig.

Hitleap.com

Hitleap-nettstedet er et nettsted for levering av besøkende. Den lar brukere gå inn og bli på et hvilket som helst nettsted så lenge du vil. Hvis du skriver inn tiden som video her Youtube videoen din blir sett kazandet blir rotete.

addmefast.com

På denne siden Youtube Det er et av nettstedene kjent for å overvåke og øke brukere. Neitube Bortsett fra å tilby tjenester for mange sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Instagram. Kreditt ved å se videoer, like facebook-siden og følge twitter-brukere kazanIP, kan du bruke disse kredittene for tjenesten du ønsker.

vagex.com

Denne siden har både gratis og betalte visningstjenester. Kreditt ved å se andre brukeres videoer kazanDu kan kjøpe eller kjøpe kreditter.

youlikethis.com

Betalt og gratis på denne siden youtube De har overvåkingstjenester. I tillegg tilbyr siden følgere, likes og visninger i andre sosiale nettverk som twitter, vine og pinterest.

linkcollider.com

Gratis kreditt på denne siden kazanDu kan øke antall videovisninger ved å søke eller ved å kjøpe kreditter med kredittene dine. youtube Du kan øke antallet visninger. Siden inkluderer også tjenester relatert til Facebook, Twitter, Instagram og Reddit.

likeall.org

Denne siden, som også har et tyrkisk språkalternativ, er betalt og gratis. Youtube tilgjengelige overvåkingstjenester. Det er også vert for flere sosiale nettverkstjenester enn mange andre nettsteder. Jeg anbefaler absolutt at du tar en titt.

Enhanceviews.com

Gratis kreditt på denne siden kazanDu kan øke antall videovisninger ved å søke eller ved å kjøpe kreditter med kredittene dine. youtube Du kan øke antallet visninger. Siden inkluderer også tjenester relatert til Facebook, Twitter, Instagram og Reddit.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar